Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠKO JELIČIĆ

Ponašanje igrača prema Kranjčaru bilo je apsolutno nedopustivo, a trener sa stavom u Dinamu je nemoguća misija

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
20.09.2016.
u 08:38

- Želim Dinamu da dođe trener koji će imati svoj stav i viziju, koji će imati dovoljno vremena i prostora, koji će biti autoritet u svlačionici i zaštićen na katu. Bojim se da je to nemoguća misija.

Nekadašnji igrač Dinama, a danas stručni komentator na HTV-u Joško Jeličić dao je svoje viđenje posljednjih događaja u modrom klubu i odlasku trenera Cice Kranjčara.

- Ovo je logična posljedica svega lošeg što se događalo od kada je Kranjčar preuzeo Dinamo. Nije bilo prepoznatljivosti igre, standardnosti, bilo je dosta lutanja, zapravo su se mučili cijelo vrijeme. Dojam su popravili plasmanom u Ligu prvaka, međutim imali su krizu igre koja uvijek dovede do lošeg rezultata - rekao je Jeličić i dodao:

- Ponašanje dijela igrača bilo je apsolutno nedopustivo prema instituciji trenera. Mislim da ljudi koji vode Dinamo, konkretno mislim na predsjednika Barišića, nije pomogao svojem treneru.

Momčad je privremeno preuzeo Željko Sopić, no još se ne zna trajno rješenje za trenera.

- Želim Dinamu da dođe trener koji će imati svoj stav i viziju, koji će imati dovoljno vremena i prostora, koji će biti autoritet u svlačionici i zaštićen na katu. Bojim se da je to nemoguća misija.

>> Pakt Cice i Zdravka Mamića od prvoga dana bio je osuđen na propast

Komentara 17

DU
Deleted user
09:40 20.09.2016.

Dinamo više nije prvi!U HNS-u više nisu p***** i nisu nogomet sj*****!Hns više nije mafija ni močvara,a suci su sasvim u redu,i oni ponekad mogu pogriješiti.Cico nije kriv za lošu formu Dinama,kriv je Barišić! Šta on ima govoriti Cici da ne smije više izgubiti utakmicu?Pa on je samo predsjednik Dinama i nema on to pravo reći Cici treneru!I onda normalno se Cico iżivciro i otišao nekaj spiti i vratio se u 3 sata ujutro u hotel!Naravno ,nije mu to bilo prvo živciranje, a na to ga nagovorio Mamić samo da ga može lakše smijeniti,jer on to namjerava od početka,prije nego je Cico potpisao.Inače Mamić brże bolje prodaje igrače jer Dinamo nepovratno tone,štakori prvi napuštaju brod i dolaze gladne godine u Dinamo.Ne vjerujete?Pa ako ne vjerujete meni pitajte Dasovića,Ledinskog,Flaka,Alača,Babića,Medu,Šipsa,Židaka,oni će vam reći da je sve istina,od A do Ž ! A tko će biti novi trener?Samo jedan čovijek to może voditi! Joško Jeličić !!!Pa čovjek je vodio na tisuće utakmica bez greške,doduše u reprizi ali svaku je perfektno odradio a za pomoćnika neka uzme oca od Franka.I obavezno neka odjene svoj karirani demode kaputić model 93.

ST
stefj
08:52 20.09.2016.

Ne znam čemu toliko obrane Kranjčara. Pa igra je katastrofa, čak je uspio ubiti i individualne prednosti pojedinog igrača. Još k tome treninge vode pomoćnici, a ne on... Čovjek voli popiti i zabaviti se, davno nogomet više nije ozbiljna stvar za njega. Njega se može uzeti za savjetnika ili slično, no za trenera više ne...

SX
sudbina x
08:56 20.09.2016.

Jeličiću kako trener može biti autoritet igraču ako prije utakmice u hotel dolazi u tri sata ujutro. Neispavan mamuran i van svih događaja. Kako može voditi ekipu ako ne vodi i treninge nego na njih šalje pomočnike dok on sa svijim cugerima poput Tomislava Židaka ispija na litre i litre alkohola a onda dolazi na trening pijan.Lijepo se vidjelo u Rijeci da je bio i pijan i mamuran, pa kako takvog trenera mogu igrači slijediti? Trener treba igračima biti autoritet a pijani trener to ne može biti pa makar se radilo i o Cici Kranjčaru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije