Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KARIJERA

Joško Jeličić od večeras u ulozi voditelja, preuzima Ligu prvaka na Planet Sportu

Joško Jeličić i Stipe Pletikosa
screenshot/instagram
21.08.2018.
u 11:54

Jeličić će već večeras imati premijeru u ulozi voditelja i komentatora na kanalima Planet Sport unutar Vip i Bnet platformi, a društvo u studiju pravit će mu veliki prijatelj i dosadašnji sukomentator Stipe Pletiko

Već sedam godina u gotovo svakoj nogometnoj emisiji uoči i nakon bitnih utakmica u studiju je sjedio Joško Jeličić koji je zbog svojeg britkog jezika uspio steći simpatije među šarolikim hrvatskim stanovništvom.

Današnjom objavom na Instagramu dao je do znanja da je cijeloj priči došao kraj te da se baca u nove vode. Naime, Jeličić će već večeras imati premijeru u ulozi voditelja i komentatora na kanalima Planet Sport unutar Vip i Bnet platformi, a društvo u studiju pravit će mu veliki prijatelj i dosadašnji sukomentator Stipe Pletikosa.

Objavu Joška Jeličića prenosimo u cijelosti:

– Nakon sedam godina stručnog komentiranja, došlo je vrijeme da ostvarim svoju želju za koju sam se pripremao od prvog dana. Ovom prilikom želim se zahvaliti svima koji su mi pružili priliku da radim, učim i napredujem. Hvala i Areni sport i RTL-u i HTV-u, odnosno svim ljudima koje sam kroz te godine upoznao, s njima surađivao i od njih učio. Vrhunac sam doživio kroz Svjetsko prvenstvo u Rusiji, odnosno sve one emocije koje smo zajedno proživjeli, a koje su nam priuštili naši heroji reprezentativci. Hvala veličanstvenoj emisiji Zabivaki, mojim kolegama koji su dali svoj maksimum da našim gledateljima olakšamo i uljepšamo najveće svjetsko natjecanje.

 

Nakon 7 godina strucnog komentiranja,doslo je vrijeme da ostvarim svoju zelju za koju sam se pripremao od prvog dana. Ovom prilikom se zelim zahvaliti svima koji su mi pruzili prilike da radim,ucim i napredujem.Hvala i Areni sport i RTLu i HTVu,odnosno svim ljudima koje sam kroz te godine upoznao,s njima surađivao i od njih učio. Vrhunac sam doživio kroz Svjetsko prvenstvo u Rusiji,odnosno sve one emocije koje smo zajedno proživjeli a koje su nam priuštili naši heroji,reprezentativci. Hvala velicanstvenoj emisiji Zabivaki,mojim kolegama koji su dali svoj maksimum da nasim gledateljima olaksamo i uljepsamo najvece svjetsko natjecanje. I na kraju,hvala svim gledateljicama i gledateljima na nevjerojatnoj kolicini topline,podrske i ljubavi,za vrijeme i nakon Rusije. Od sutra,moj put se nastavlja na Planet Sport kanalima,unutar Vip i Bnet platformi,gdje cu imati ulogu voditelja i komentatora. Uz mene ce biti moj prijatelj i kolega Stipe Pletikosa. Imajte strpljenja samnom u novoj ulozi,dati cu sve od sebe da Vam najave,analize,razgovori pa i same utakmice,budu sto zanimljivije. Lijep pozdrav svima,vidimo se uskoro.

Objavu dijeli Josko Jelicic (@jelicicjosko)


– I na kraju, hvala svim gledateljicama i gledateljima na nevjerojatnoj količini topline, podrške i ljubavi za vrijeme i nakon Rusije. Od sutra se moj put nastavlja na Planet Sport kanalima unutar Vip i Bnet platformi, gdje ću imati ulogu voditelja i komentatora. Uz mene će biti moj prijatelj i kolega Stipe Pletikosa. Imajte strpljenja sa mnom u novoj ulozi, dat ću sve od sebe da Vam najave, analize, razgovori, pa i same utakmice, budu sto zanimljivije. Lijep pozdrav svima, i vidimo se uskoro, stoji u objavi.

Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima:

Komentara 18

NK
NKDZG
12:45 21.08.2018.

Nagrada za prelazak" bile bičve "

Avatar Mi sami
Mi sami
13:35 21.08.2018.

Idi i ne vraćaj se peško seričić...eto i ja sam britkog jezika

DI
Dinamo1977
12:57 21.08.2018.

"Joško Jeličić koji je zbog svog britkog jezika uspio steći simpatije među šarolikim hrvatskim stanovništvom." A mozda je stekao vase simpatije,mozete ruku pod ruku sa njim vi iz vecernjeg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije