Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion

Jeličić: Dinamo je negledljiv i bez kreativnosti

Dinamo - Inter
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
04.12.2017.
u 22:10

Vremenski uvjeti determinirali su kvalitetu jadranskog derbija - ističe Jeličić

Joško Jeličić je svoj komentar 18. kola Prve HNL u HTV-ovoj emisiji Stadion počeo utakmicom Rijeka - Hajduk (1:2).

- Vremenski uvjeti determinirali su kvalitetu jadranskog derbija. Intenzitet, agresivnost bili su na visini, obje su momčadi odigrale maksimalno, ali bilo je previše pogrešaka za takva dva kluba - rekao je Joško Jeličić.

Dinamo - Inter
1/10

- Hajduk je u srijedu imao tešku utakmicu u Osijeku, pa se jako potrošio i još k tomu došao bez četiri igrača. Zato im nismo davali previše šanse. Intenzitet u duelu jako je pojačan u odnosu na prije Kopića, ali vidi se manjak samopouzdanja , mirnoće u igri. Naziru se naznake što želi Kopić, ali i on je svjestan da je to daleko i da je limitiran kadrom, nema bočnih igrača. Ali psihološki je napravio jako puno - rekao je Jeličić, pa nastavio:

- Rijeka je primila dva gola pogreškom Prskala, pa Župarića i Prskala, a osim toga Hajduk nije došao u zadnju trećinu. Ali 12 poraza ne može biti slučajnost. Palo im je jako samopouzdanje. Imaju širinu, ali ne znam zašto je Matjaž ne koristi. Platili su danak Europskoj ligi i brojnim ozljedama zbog potrošenosti, ali tu je i faktor sreće.

- Jaka bura najveći je neprijatelj kvalitetne igre, bez obzira na kvalitetan travnjak. Kopić je s viškom igrača u sredini radio pritisak na Maleša, Mišića i Bradarića, ali ostavština igre bivših trenera je previše dugih lopti, iz vremena kad se igralo na Futacsa i Vlašića. I Borja Lopez ima mirnoću, ali se plaši pa ide na duge lopte.

- Kod gola Rijeke Hamza gleda, pušta strijelca Bradarića, a Tudorov bekovski ples neću ni komentirati.

Jeličić se složio da je jedanaesterac za Rijeku (Stipica obranio Gavranoviću) bio čist:

- Glup penal, ali nedvojben. I potvrda da Hajduk nema bočnih igrača. Pa igrač je zatvoren, s jedne strane Memolla, s druge Erceg, može otići samo na riječki Korzo, a ti ga po nogama!? Ovdje je trenerima jako teško, kad imate igrača kao Memolla, kojem igrač ulazi iza leđa protiv Osijeka, a sad radi ovo...

Dinamo je nadigrao Inter s 1:0.

Dinamo - Inter
1/13

- Deplasirano je pričati o kvaliteti igre momčadi koja je 25 utakmica bez poraza, jedna od četiri nepobijeđene u Europi. Ali igraju u kontinuitetu negledljivo, nema kreacije, teško ulaze u suparničku trećinu... Dinamo pod mus treba kreativnog veznjaka, playmakera i pravog napadača, jer jako se muče. No, imaju 12 bodova više...

I Mateo Beusan složio se da je jedanaesterac za Rijeku bio čist:

- U 31. minuti zbog Kvržićeva vraćanja lopte golmanu trebao je biti neizravni slobodan udarac za Hajduk, sudac je to propustio. A kod penala u prvom trenutku nisam bio siguran što je sudac iza gola Jović pokazao. Ali u usporenoj snimci se vidi da je bilo gaženja, Jović je to vidio i signalizirao glavnom sucu. Odlična suradnja.

Komentara 29

ZG
zg223
23:24 04.12.2017.

kako cu ti pljunut po sred face kad te vidim smece od covjeculjka..pa i ti si negledljiv smece jadno

ED
europski dinamo
22:18 04.12.2017.

+12 , a ti samo kmeči.

DU
Deleted user
22:33 04.12.2017.

Niste cirkusanti ni spomenuli poništeni čisti gol Dinama plus dva ,tri zicera neiskorištena. Ili niti jednu jedinu šansu Intera. Pa zar ovi komičari koji ove pamflete pišu ne snose neku kaznenu odgovornost??????? Pa ovo je terorizam!!!!!!! Slobodno novinarstvo ne značii pisati svoje maštarije ili prenosti maštarije levičarske terorističke organizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije