Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoffenheim

Josip Šimunić razmišlja o kraju karijere

Josip Šimunić
Pixsell
26.04.2011.
u 13:16

– S Hoffenheimom imam ugovor do idućeg ljeta, ali mislim da se tako dalje ne može. S klubom moram pronaći rješenje ili otići u neku drugu sredinu. A možda bih mogao zaključiti karijeru – istaknuo je Josip Šimunić (33) za Berliner Zeitung

Hrvatski nogometni reprezentativac za Hoffenheim nije zaigrao od 12. veljače ove godine, kada je njegova momčad u Münchenu izgubila od Bayerna (0:4). Trener Marco Pezzaiuoli udaljio je Hrvata iz momčadi zbog nediscipline, iako su i dalje nepoznati pravi razlozi tog postupka.

Šimunić je čestitao svom bivšem klubu Herthi povratak u njemačku prvu ligu.

Ključne riječi

Komentara 8

HO
hotfishlake
14:14 26.04.2011.

ajme vatrenko ti vec o osvajanju europskog prvenstva a mi se nismo jos ni kvalificirali. a ja cu kad se, nadam se, kvalificiramo strijepiti da nas neka njemacka, nizozemska ili spanjolska ne rasture....nadam se da si u pravu ali bojim se da nisi!

VA
Vatrenko
14:29 26.04.2011.

molim se svake ned. u crkvi za osvajanje EPa ;) za to ti zivim prijatelju! dobro, ne bas samo za to ali dobar dio...

VA
Vatrenko
13:49 26.04.2011.

ma kakav kraj karijere? Ima u bundesligi bar 10 klubova u kojima bi simunic trebao biti u prvih jedanaest uvrstan!!! Pa taman da ode i u drugu ligu igrati. Dosta je dovoljna druga njemacka liga da bi bio u natjecateljskoj formi za EP na godinu. Pa poslje osvajanja EP mozes fino okoncati karijeru ako ti je bas stalo ;) Nedaj se Simunicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije