Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI VATRENI

Josip Šimunić ima novi posao, ali mu ne ide baš dobro...

Josip Šimunić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
25.09.2019.
u 13:51

Šimunićev mandant na klupi mladih vatrenih nije dobro počeo, u prve četiri utakmice nije upisao pobjedu.

Hrvatska reprezentacija do 18 godina dočekala je jučer u Novom Selu Rok kraj Čakovca svoje mađarske vršnjake koji su upisali pobjedu rezultatom 4:1.

Mađari su rano stekli čak tri pogotka prednosti: između šeste i 13. minute precizni su bili Nemeth, Horvath i Major. Sredinom drugog poluvremena jedini je hrvatski pogodak postigao kapetan Tomek s bijele točke, a "točku na i" potom je stavio Komaromi.

Izabranici Josipa Šimunića u četvrtak će u Nedelišću protiv istog protivnika odigrati novu prijateljsku utakmicu.

Josip Šimunić je i izbornik U-19 reprezentacije, tu je poziciju preuzeo u svibnju 2019. godine, ali mandat mu nije dobro počeo.Hrvatska je pod njegovim vodstvom u prijateljskim utakmicama remizirala s Rusijom (0:0) i Francuskom (1:1) te izgubila od Slovenije (4:3 iako su naši vodili 3:0).

Komentara 5

KO
korektor1619
21:07 25.09.2019.

Josip Šimunić heroj novijeg doba u Hrvata jer se usudio zločinačkim komunjaram i izdajnicima pljunuti u lice. Da je više takvih heroja mi bismo proveli lustrciju, dali istini šansu i žrtvama minimalnu zadovoljštinu.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:50 25.09.2019.

Izgleda da klinci nisu dovoljno "spremni"...

MI
miholjčan
15:29 25.09.2019.

Koji glupan ga je postavio, pa on pojma nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije