Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Pavić:

Ponosni smo na zlato iz Londona, ali od prošlosti se ne može živjeti

Josip Pavić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
05.04.2016.
u 08:10

'Očekujemo nastavak dobrih rezultata. Samo da budemo zdravi, to je prvi preduvjet.'

Hrvatska vaterpolska vrsta prva je i zasad jedina naša reprezentacija koja je izborila nastup u Riju. Dupinima će to biti šesti nastup na Olimpijskim igrama pod hrvatskom zastavom, nije ih bilo samo na OI u Barceloni 1992. No najvažnije je da Hrvati brane zlato iz Londona 2012. (u Atlanti 1996. bili su srebrni).

– A još važnije bit će osvojiti medalju u Brazilu – dometnuo je dopredsjednik HVS-a Perica Bukić na predstavljanju hrvatske vaterpolske reprezentacije u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i njegova sponzora Croduxa, koji je za ovu priliku vaterpoliste ugostio na svojoj benzinskoj postaji u Slavonskoj aveniji.

– Crodux je od lani ponosni sponzor HOO-a. Sportaši su najbolji promicatelji Hrvatske u svijetu jer svojim rezultatima svjedoče da je Hrvatska zemlja sposobnih i uspješnih ljudi. To je ono čemu trebamo težiti u svim područjima života – istaknuo je Ante Kotromanović, savjetnik predsjednika uprave Croduxa.

– Svjesni smo da je obrana olimpijskog zlata vrhunac u sportu. Okupili smo se prije nekoliko dana i počeli pripreme za Rio. Mislim da smo pronašli dobru, pozitivnu energiju i da ćemo spremni, zdravi i motivirani pokušati obraniti zlatnu medalju. Već danas počinju razna testiranja igrača. Nadam se da ćemo 12. lipnja, kada je predviđen početak završnih priprema, imati 20-ak zdravih, spremnih igrača koji će ući u konkurenciju za olimpijsku vrstu – rekao je izbornik Ivica Tucak.

Kapetan Josip Pavić osvrnuo se na zlato iz Londona:

– Prekrasna uspomena, ali od prošlosti se ne živi. Očekujemo nastavak dobrih rezultata. Samo da budemo zdravi, to je prvi preduvjet.

>> 'Žalosno što se ovako završilo, Srbija kao da je morala biti prvak Europe'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije