Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boksački spektakl

Joshua obranio naslov protiv Moline: Kličko ti si sljedeći!

Joshua - Molina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
11.12.2016.
u 08:32

U boksačkom spektaklu u Manchesteru Joshua je pobijedio Molinu prekidom u trećoj rundi

Britanac Anthony Joshua (27) obranio je IBF naslov protiv sedam godina starijeg Amerikanca Erica Moline. U boksačkom spektaklu u Manchesteru Joshua je pobijedio Molinu prekidom u trećoj rundi.

Ovo je bilo samo zagrijavanje za dvoboj koji ga čeka dogodine u travnju.

Naime, britanski boksač trebao se boriti protiv Vladimira Klička, ali je Ukrajinac otkazao zbog ozljede, umjesto njega je uskočio Molina. No, Joshua i Kličko susrest će se 29. travnja na Wembleyu pred 80.000 ljudi.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

- Želite gledati veliku borbu? Gledat ćete je - rekao je Kličko, koji je pratio meč iz prvog reda.

Joshua je pobijedio u svih 18 mečeva u profesionalnoj karijeri i to prekidima!

- Poštujem prvaka, ali neka bolji pobjedi - uzvratio je Joshua.

Vladimir Kličko je u 11 godina karijere izgubio samo jednom i to od Tysona Furyja prije godinu dana. Irski boksač tada mu je uzeo naslove po WBA, WBO i IBF verziji, ali je i ostao bez njih nakon što je otkriveno da se drogirao. Kličko će sljedeće godine imati 41. godinu...

Prije meča za naslov u sjajnoj borbi engleskih boksača u teškoj kategoriji Dillian Whyte je pobijedio Derecka Chisoru odlukom sudaca.

Borci su se udarali svih 12 rundi. To se i očekivalo nakon što je na konferenciji za medije prije meča Chisora bacio stol na suparnika.

Komentara 1

MA
Majur
09:32 11.12.2016.

Gosp.novinaru....Hudika,Kličko je četiri puta izgubio,a ne jednom kako pišete....to svi znaju koji se za boks zanimaju.Slično kao da napišete da je Njemačka bila samo jednom svjetski prvak u nogometu....na ispitima na fakultetu se za takve greške dobiva jedinica kao kuća!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije