Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Joshua je nekoliko dana prije meča nokautiran na sparingu

Joshua - Ruiz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.06.2019.
u 00:21

Za vrijeme jednog sparinga ga je nokautirao sparing partner Joey Dawejko, 28-godišnji boksač iz Philadelphije, inače 57. teškaš svijeta prema BoxRecu

Anthony Joshua nokautiran je za vrijeme sparinga nekoliko dana uoči borbe koju je protekli vikend, na iznenađenje cijelog boksačkog svijeta, izgubio od novog prvaka Andyja Ruiza.


Za vrijeme jednog sparinga ga je nokautirao sparing partner Joey Dawejko, 28-godišnji boksač iz Philadelphije, inače 57. teškaš svijeta prema BoxRecu.

Joshua - Ruiz
1/9

Nakon toga je Joshuin otac Robert snažno lobirao da se borba protiv Ruiza ne dogodi, pa je kasnije, nakon što se borba ipak odvila, krivio sinova promotora Eddieja Hearna za poraz bivšeg svjetskog WBA, WBO, IBO i IBF prvaka koji je, istini za volju, u ringu izgledao neprepoznatljivo. Joshua je naknadno pokušao smiriti oca pojasnivši kako je sam kriv za poraz.

Valja dodati da je Britanac nekoliko dana prije meča viđen s modricom na licu, ali nije htio otkriti odakle je došla.

Ključne riječi

Komentara 2

AK
ante kolorante
03:05 05.06.2019.

mmm....trenira svaki dan .. zasto bi on imao modricu na licu ... pravo cudo.. to.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:29 05.06.2019.

I onda kad Filip kaže da može se njim mnogi se podsmijavaju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije