Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME LIJEČI RANE

Još veći favoriti! Stroj se vraća nakon šest godina izbivanja zbog seks skandala

Prosecutors Seek Trial For Football Star Karim Benzema Over Sextape Scandal
Szwarc Henri/ABACA/PIXSELL
18.05.2021.
u 20:19

Ovoj tvrdnji potpomaže činjenica da je Benzema dodao profil Francuskog nogometnog saveza na opis svojeg Twitter profila

Veliko iznenađenje dolazi iz Francuske koja s novim vijestima postaje još veći favorit na predstojećem Europskom prvenstvu koje će se igrati diljem Europe, a na kojem će Francuzi u skupini igrati s Njemačkom, Portugalom i Mađarskom.

Nakon dugog izostajanja njihov najbolji napadač Karim Benzema se vraća u reprezentaciju, prenosi tamošnji list L'Equipe. Pišu da je uprava uspjela nagovoriti izbornika Didiera Deschampsa na promjenu mišljenja nakon čak šest godina Karimovog izostajanja.

Ovoj tvrdnji potpomaže činjenica da je Benzema dodao profil Francuskog nogometnog saveza na opis svojeg Twitter profila.

Za reprezentaciju nije igrao od 8. listopada 2015. kada je izbačen zbog skandala u kojem je seks snimkom ucjenjivao suigrača Mathieua Valbuenu. Zanimljivost je da suđenje za taj slučaj još uvijek traje.

Iza Benzeme je sjajna sezona u Realu u kojoj je zabio 29 golova i dodao osam asistencija, što je vjerojatno bio glavni razlog Deschampsove odluke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije