Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Nokom opet na vrh
Povratak na članak

Goluža odlazi, Zvonimir Serdarušić preuzet će rukometnu reprezentaciju!

– 
Kada bih sam birao pomoćnog trenera, moj izbor sigurno bi bio Pero Metličić

Komentari 31

HR
Hrvatska3014
00:26 04.02.2015.

Nisam siguran da Večernji list iz 2015. ima kredibilitet za ovakav naslov.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:29 04.02.2015.

Josipović je naj idealnije rješenje za pokop hr rukometa, selektor samo takav u epitafu mu niko nije ravan, plus narikače, dobitna kombinacija, a tek savjetnici kad ulete, jujuju....gdje će nam biti kraj.....čovjek se dokazo u politici pa što nebi i i u sportu...............a ti lino koji si sve ovo stvorio šuti i čekaj prijevremene izbore, nadam se da ste svatili poantu, pozdrav.....

VL
XN
xnet0822
06:10 04.02.2015.

Ne Noku, ČERVARA !!!!!

VL
MA
maxxxx
09:27 04.02.2015.

Vecernji zna da Serdarusic preuzima reprezentaciju, samo sa Serdarusicem još nitko nije razgovarao o tome WTF

VL
SA
SI aka SI
08:11 04.02.2015.

Serdarušić je dokazan trener i svakako odlično riješenje. Červar je legenda, ali obično ti povratci ne završavaju slavno. Ako je još k tome pomoćnik Metličić, dugogodišnji kapetan i neosporni rukometni autoritet koji uz Noku može steći potrebno iskustvo, trenutno ne vidim bolju kombinaciju. I samo biti realan, nemamo više megamomčad, svaka medalja je uspjeh. U međuvremenu neka Balić presloži stvari u radu sa mladima, pa neka Pero za 3-4 godine opet povede neke nove kauboje u borbu za zlata.

VL
PO
portugisac
10:22 04.02.2015.

Bez LINE ČERVARA ništa.

VL
DU
Deleted user
14:45 04.02.2015.

Pa ovaj članak je apsurd,to ovaj novinar nameće trenera kao da je več odlučeno, pa kakav je to članak i tko dopušta da se objavljuju takve neprovjerene informacije . Pa mi imamo puno kvalitetnijeg našeg kadra.A Golužu treba odmah smjeniti da se ne gubi vrijeme jednostavno nažalost nije kapacitet za vođenje takve reprezentacije, a mi smo malo razmaženi i nismo sretni s petim i šestim mjestima.

VL
CR
crodijaspora
12:56 04.02.2015.

Apsolutno najbolje rješenje.Pa jedan Karabatić je ne tako davno izjavio da je Noka najbolji trener skojim je radio.I da je bilo pravde davno bi bio izbornik.On i Metličić sigurno najbolje što trenutno imamo i snjima ponovo osvajamo medalje

VL
DE
derin
00:29 05.02.2015.

Sa Serdarušićem i Metličićem povratak na vrh, uz sulića, buntića i vukovića!

VL
Avatar nula
nula
12:59 04.02.2015.

Opet Hercegovac. Noka je cistokrvni Mostarac , rukomet poceo 60-ih "iza Gimnazije" i na Kantarevcu . Ako je ovo istina , pogodak je u sridu , Noka ima ogromno iskustvo .

VL
HL
HV_LAKI102
19:46 04.02.2015.

Treba pustiti gospodina Gobca nek on izabere koga on hoce,ali ako njegov izbor ne uspije uci medu cetiri naj bolje reprezentacije svijeta on je sljedeci koga treba smjeniti.Da se mene pita ja bi izabrao atraktivnog kandidata kao sto je Lino,Balic,Metlicic.....sa ovakvim imenima lakse bi se podnio svaki neuspjeh a mislim da bi i Goluza mogao biti dobitna kombinacija u paru sa Linom,sam jos nije sazrio za velika djela.

VL
IK
IkeStar
23:56 03.02.2015.

Ako se ovo dogodi onda će to biti pun pogodak

VL
PS
psyhotic
16:30 04.02.2015.

Gobac je "dobrom" organizacijom HRS i izgradnjom nepotrebnih velebnih dvorana ( ima tu puno materijala za USKOK i DORH) doveo hrvatski rukomet do propasti, a ulaganja u sport sveo na minimum u idućih 20 godina. Ako vlast nešto ne poduzme, nećemo imati ni rukometa ni reprezentacije, a kamoli medalja.

VL
LU
lukateli1
16:26 04.02.2015.

Izabrat za izbornika nekog ko je gledao samo jednu tekmu nase reprezentacije na SP...Ludilo! Takav ne zasluzuje niti da komentira bilo sta! Sramota!

VL
MI
mirkozlikovski
08:32 04.02.2015.

Samo Smajlagić može nešto učiniti s ovom reprezntacijom. Na sreću ili nažalost, Pipe je dovoljno pametan da se drži podalje od Gopca i ostatka veleumnih drmača hrvatskim rukometom.

VL
PI
pidohca
08:44 04.02.2015.

dobar izbor.kako san i napisa,serdarušić ili vujović.imamo kvalitet fond igrača odličan.minimum polufinale,a što znači da triba minjat izbornika.a što se tiče gobca,ćovik je alfa i omega hr rukometa. priko 30 god.je u rukometu i sve što se napravilo/osvojilo velkim dijelom je upravo on zaslužan.lino červar je skroz druga priča.on me podsjeća na ćiru 82 sa dinamom.potrošia vrhunske igrače u dvi godine osvoia dvi zlatne di smo bili daleko daleko najjači.no,kad nam se neke reprezntacije malo približile,francuska,njemačka,španjsolka te danska, lino nije pokaza kvalitet mudrosti/taktike/umijeća vođenja egal utkmaica.

VL
Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:11 04.02.2015.

Balića i Metličića za izbornika i dobro bi im došao još i Đomba !!!!!

VL
DU
Deleted user
11:49 04.02.2015.

Još jedan s kojim će Gobac upravljati po svome. Ne izgleda baš obečavajuće.

VL
CR
crocro
07:54 04.02.2015.

Hrvatskoj rukometnoj vrsti treba vratiti pobjednički mentalitet kojeg je izgubio, ona treba nalet, ona treba tornado uzleta, jer ima individualce. Čak je i Goluža bolje rješenje od ovoga koji treba doći. A tko ima pobjednički mentalitet? Pobjednički mentalitet u našu jalovu rukometnu vrstu može utkati upravo onaj za kojeg se gosp. Serdarušić nori da mu bude pomoćnik, a to je Pero Metličić koji u sebi ima pobjednički mentalitet. Osim toga najveći pobjednički mentalitet izgradio je Lino Červar? U kojoj je on kombinaciji gosp. Gopcu? Možda kao pomoćni trener gosp. Serdarušiću. Kuda smo mi krenuli? Mi smi krenuli dodatno se srozavati a ne vraćati tamo gdje smo bili. Igrači moraju imati autoriteta za trenera, kojeg cijene i koji ima rezultate a to je Lino Červar. No, nije to problem, problem je taj gosp. Gobac koji se ne razumije u rukomet pa opet dovlači čovjeka koji ima slabe kontakte s Hrvatskom rukometnom vrstom. Dakle, prvi potez HRS-a je smijeniti gosp. Gobca koji je pokazao da je nesposoban i treba mu pokazati da ne može biti doživotni predsjednik HRS-a, jer su rezultati reprezentacije sve lošiji i lošiji. Kada je nešto loše, treba mijenjati kao i trulu dasku na "tarabama". Goluža će otići, ali treba otići zajedno s njim i Gobac. To će biti trenutak nade za povratak pobjediničkog mentaliteta u našu reprezentaciju. I Ivano Balić je bolja opcija od Serdarušića jer je on dokazani pobjednik nad pobjednicima. Dakle, imamo tri opcije koje su sve bolje od ove koju nameće gosp. Gobac vjerojatno doživotni predsjednik HRS-a. Žao mi je ali ja uz otvaranje ovih karata ne vidim rađanje pobjedničkog mentaliteta.

VL
Avatar etnaanbama
etnaanbama
10:42 04.02.2015.

I ja bi htjeo biti izbornik.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.