Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična vijest

Još jedna hrvatska plivačica dobila pravo nastupa u Tokiju

Zagreb: 48. međunarodni plivački miting "Mladost 2020"
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
02.07.2021.
u 15:00

Najbolji rezultati Eme Rajić na 100 m prsno (1:08.17) i 50 m slobodno (25.96) bili dovoljno vrijedni da je Fina pozove u Tokio, o čemu je naš Savez posebnim dopisom obavijestio Finin koordinator Portugalac Pedro Adrega.

Nitko nema što Dubrava ima: dvoje plivača na Olimpijskim igrama - mogao je uskliknuti Nikola Papak, utemeljitelj i predsjednik Plivačkog kluba Dubrava, nakon što je doznao da je njegova plivačica Ema Rajić dobila Fininu pozivnicu za nastup u Tokiju.

Još prije je to pravo, ali na Paraolimpijskim igrama, osigurao Kristijan Vincetić, pa je Dubrava i ovom činjenicom potvrdila imidž plivačkoga diva na rubu grada.

Naime, kako sada stvari stoje, nakon otkazivanja mladih Splićana Marina Mogića i Franka Grgića (ozljede su im onemogućile kvalitetnu pripremu), Hrvatsku će na OI u Tokiju predstavljati samo dvoje plivača: medveščakovac Nikola Miljenić (50 m slobodno), koji je olimpijsku normu ispunio na nedavnom Zlatnom medvjedu u Zagrebu, i dubravašica Ema Rajić, 13. s nedavnog EP-a u Budimpešti, čiji su najbolji rezultati na 100 m prsno (1:08.17) i 50 m slobodno (25.96) bili dovoljno vrijedni da je Fina pozove u Tokio, o čemu je naš Savez u petak posebnim dopisom obavijestio Finin koordinator Portugalac Pedro Adrega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije