Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moglo je i uvjerljivije

Još jedan uspjeh Hajduka: Na pripremama u Istri svladali Celje, Livaja nije igrao

Poreč: Hajduk odigrao pripremu utakmicu protiv Celja
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/7
14.01.2023.
u 16:33

Bio je ovo ujedno treći uspjeh Splićana na zimskim pripremama nakon pobjeda protiv Radomlja (3-1) i MOL Fehervara (3-2).

Novu prijateljsku utakmicu, na zimskim pripremama u Istri, odradili su nogometaši Hajduka koji su ovaj put svladali slovenskog prvoligaša Celje s 2-0.Po jedan pogodak postigao je Hajduk u svakom poluvremenu protiv trenutačno trećeplasirane momčadi slovenskog prvenstva koja je tijekom ovog tjedna odigrala 1-1 u prijateljskom susretu, od 120 minuta, protiv Dinama.

U prvom dijelu strijelac je za Splićane bio Marco Fossati, dok je u 58. za 2-0 zabio mladi, 18-godišnji Jere Vrcić. Hajduk, koji je ovaj susret odradio bez svog najboljeg igrača Marka Livaje, bio je mnogo bolji od slovenskog suparnika te je propustio niz prilika za uvjerljivije slavlje.

14.01.2023., Porec - Pripremna prijateljska utakmica izmedju Hajduka i Celja na nogometnom terenu u resortu Zelena laguna. Marco Fossati, Gergo Lovencsics, Dominik Prpic, Luka Vuskovic Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Bio je ovo ujedno treći uspjeh Splićana na zimskim pripremama nakon pobjeda protiv Radomlja (3-1) i MOL Fehervara (3-2).

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije