Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALCI SE NE DAJU

Još jedan nogometni div odbija Superligu!

Primeira Liga - Benfica v Maritimo
PEDRO NUNES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.04.2021.
u 18:49

- Benfica je uvijek bila i bit će solidarna s Uefa-om i europskim nogometnim vrijednostima: meritokraciji, solidarnosti i inkluzivnosti -

Portugalski nogometni velikan Benfica kategorički je demantirao kako je u pregovorima oko pridruživanja Superligi.

Podsjetimo, portugalski sportski dnevnik 'Record' objavio je kako klub pregovara o svom sudjelovanju u Superligi, natjecanju koje je pokrenulo 12 klubova iz Engleske, Italije i Španjolske, a koje ne bi bilo pod okriljem Uefa-e.

- Benfica želi razjasniti informaciju koju je objavio list Record, koji sugerira kako pregovaramo o sudjelovanju u Superligi, kao potpuno pogrešnu te još jednom izražavamo svoje potpuno protivljenje projektu. Benfica je svojim članstvom u Eca-i uvijek bila protiv bilo kakvog natjecanja koje bi se održavalo izvan okrilja Uefa-e te je doprinijela reformi Lige prvaka koja bi se trebala dogoditi nakon 2024. godine. Benfica je uvijek bila i bit će solidarna s Uefa-om i europskim nogometnim vrijednostima: meritokraciji, solidarnosti i inkluzivnosti -, objavio je lisabonski klub.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dzambo
dzambo
20:26 20.04.2021.

Evo upravo na Engl. SKY tv javljaju da Chelsea kao klub upravo priprema papirologiju dokumente da se i sluzbeno povlaci iz te Super Lige....navijaci su pred stadionom Celzija...znaci 1 klub 100% manje....ajmo dalje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije