Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZNE MOGUĆNOSTI

Je li u pitanju mandat u Izvršnom odboru Uefe ili stvarno ne žele u Superligu?

GES / Football / FC Bayern Munich-PSG, 04/07/2021
Werner Eifried/DPA/PIXSELL
20.04.2021.
u 18:07

Predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi nakon novog mandata u Izvršnom odboru poručio da Parižani nastavljaju suradnju s Uefa-om...

Predsjednik francuskog nogometnog prvaka Paris SG-a, koji se odbio pridružiti klubovima pokretačima Superlige, Nasser Al-Khelaifi objavio je u priopćenju kako smatra da bilo kakav prijedlog koji nema potporu UEFA-e neće pomoći nogometu.

- Vjerujemo kako bilo kakav prijedlog bez potpore Uefa-e, organizacije koja radi na napretku i u interesu nogometa gotovo 70 godina, neće riješiti probleme s kojima je nogometna zajednica trenutačno suočena. Oni su vođeni isključivo svojim interesima, dok će PSG nastaviti surađivati s Uefa-om -, stoji u priopćenju objavljenom nakon što je Al-Khelaifi dobio još jedan mandat u Izvršnom odboru Uefa-e na kongresu koji je upravo u tijeku u Montreauxu.

Paris SG jedini je od četiri ovosezonska polufinalista Lige prvaka koji se ne nalazi među 12 klubova pokretača Superlige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije