Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANDE LUKA

Još jedan dokaz kakva je Modrić veličina, bivša zvijezda dva velikana rekao da je najbolji igrač s kojim je igrao

Split: Portugal u Ligi nacija pobijedio Hrvatsku u zadnjoj minuti rezultatom 3:2
Slavko Midzor/PIXSELL
31.08.2022.
u 11:23

37-godišnji hrvatski kapetan svako malo dobije komplimente od sadašnjih ili bivših suigrača.

Javier Hernandez poznatiji kao Chicharito bio je jedan od najuzbudljivih mladih napadača kada je stigao u Manchester United.

Meksički napadač bio je zlatni džoker legendarnog sir Alexa Fergusona s vrhunskim snalaženjem u protivničkom kaznenom prostoru, rekli bi Englezi to je pravi 'fox in the box'. 

Sada je odgovorio na pitanje tko su mu najbolji suigrači u uspješnoj karijeri, Chicharito se odlučio za našeg Luku Modrića, posrnulog Ryana Giggsa te Cristiana Ronalda, trenutnog člana Uniteda.

Hernandez je u Europu došao iz Guadalajare, nastupao je i za Real Madrid, West Ham te Sevillu, trenutno nastupa za američki LA Galaxy. 

 

 

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije