Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?

Jesu li Talijani i Rusi namjestili rezultat ili je sve samo slučajnost?

Hrvatska U-17 (1)
STR-3725/HaloPix/PIXSELL
11.05.2013.
u 21:49

Ne smijemo ni biti prekritični prema našim mladim reprezentativcima. Ispali su s natjecanja, ali ne smijemo zaboraviti da nemaju niti jedan poraz

– Ne vjerujem da će se Talijani i Rusi dogovarati - rekao je Ivan Gudelj uoči zadnjeg kola po skupinama Europskog prvenstva u Slovačkoj, iako je znao da bi svaki neriješeni ishod osim 0:0 na toj utakmici odveo te dvije reprezentacije u polufinale.

Vjerovao je naš izbornik u poštenje, ali utakmica je završila 1:1 pa je Hrvatska, unatoč pobjedi protiv Ukrajine, ispala!

Slučajnost ili namještanje?

Hrvatska na kraju zaista može žaliti, u bodovno izjednačenom trokutu najgore smo prošli. Nemamo se pravo buniti jer smo sve mogli sami riješiti da smo barem jednu od te dvije reprezentacije uspjeli pobijedili. Ipak, rezultat Italije i Rusije budi sumnje. Čak je komentator na Eurosportu nekoliko puta tijekm spomenute utakmice naglasio kako mu je žao Hrvatske jer Italija i Rusija ne pokazuju nikakve napadačke ambicije te da igraju na neriješeno.

A opet, s druge strane, možda je sve samo slučajnost pa prosudite sami...

Prije početka natjecanja naš izbornik najavljivao je pohod na zlato, a mi smo ispali već u prvom krugu. Utjeha nam je barem da smo trećim mjestom osigurali nastup na Svjetskom prvenstvu. A opet, ne smijemo ni biti prekritični prema našim mladim reprezentativcima. Ispali su s natjecanja, ali ne smijemo zaboraviti da nemaju niti jedan poraz...

>>Hrvatska je ispala s Eura, Italija i Rusija odigrali 1:1!

>>Gudelj: Nisu nas tako učili na Uefinim predavanjima o fair-playu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije