Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEVE BRUCE:

Jelavića moramo čuvati da ostane zdrav, zabio je sjajan gol!

Nikica Jelavić
Reuters (Ilustracija)
21.02.2015.
u 20:42

- Ozlijedio se tijekom zagrijavanja za Arsenal u listopadu, a nakon operacije vratio se prebrzo na travnjak - rekao je trener Hulla.

Hull City slavio je 2:1 protiv QPR-a i bitni su to bodovi za tigrove u borbi za "preživljavanjem" u elitnom razredu engleskog nogometa.

- Bili smo jedno pet ili šest puta u situaciji kada sjajno povedemo i onda zbog gluposti dozvolimo protivnicima da nam otimaju bodove - rekao je trener Hulla Steve Bruce te dodao:

- Negdje 30 sekundi prije nego što ćemo primiti gol rekao sam svom pomoćniku da imam osjećaj da ćemo iz ove utakmice uzeti samo bod.

No na kraju ipak nije bio u pravu, ali priznaje da se zabrinuo u posljednjim minutama utakmice.

- Kada smo zabili za 2:1 imao sam pet napadača na terenu i tada sam pomislio kako ćemo sačuvati rezultat - nasmijao se Bruce i prokomentirao učinak Nikice Jelavića:

- Jelavić? Sjajan gol je zabio! Za nas je najbitnije da ga čuvamo, da nam je zdrav. Ozlijedio se tijekom zagrijavanja za Arsenal u listopadu, a nakon operacije vratio se prebrzo na travnjak. Zato je sjajno da imamo i N'Doyea koji je sjajna zamjena za njega, ali je eto i zabio dva puta u dvije utakmice.

>> Pogledajte kako je Jelavić iz voleja zabio Kranjčarevom QPR-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije