Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Jelavić otpao s Bilićeva popisa, mora na operaciju

'08.10.2009., Rijeka - Prijateljska nogometna utakmica izmedju reprezentacije Hrvatske i Katra na stadionu Kantrida. Nikica Jelavic.  Photo: Nel Pavletic/24sata'
'Nel Pavletic/24sata'
04.10.2010.
u 14:45

Pregled magnetskom rezonancijom potvrdio je težu ozljedu desne potkoljenice Nikice Jelavića i nužan je operativni zahvat, a izbornik Slaven Bilić odlučit će večeras hoće li priključiti nekoga od napadača, piše u HNS-ovu priopćenju.

Nikica Jelavić, nažalost, nije imao sreće. Naime, start 25-godišnjeg Iana Blacka, nogometaša Heartsa, na subotnjem dvoboju s Rangersima bio je pogibeljan. No tek nakon dva dana od utakmice, kada je otok na bolnom gležnju splasnuo, otkriveno je da je riječ o puknuću sindezmoze desne potkoljenice. To je nalaz nakon pregleda magnetskom rezonancijom obavljenom u ponedjeljak u bolnici Sestara milosrdnica kod dr. Igora Borića. Operativni zahvat će sutra u Bolnici za ortopediju dr. Nemec izvršiti prof. dr. Boris Nemec, šef liječničkog tima hrvatske nogometne reprezentacije. U ovom trenutku bilo bi vrlo nezahvalno prognozirati koliko će napadač Glasgow Rangersa biti izvan nogometa, no sigurno će proći nekoliko mjeseci do njegova povratka.

To je još jedan od problema izbornika Slavena Bilića, koji je jučer o tome rekao:

– Vidjet ću hoću li zvati novog igrača, no o tome ozbiljno razmišljam.

Nakon Petrića, Bilić je ostao bez još jednog napadača uoči teške i vrlo važne bitke protiv Izraela u subotu 9. listopada u 21.05 sati.

Bilić je u nedjelju izjavio da bi jedan bod u novoj situaciji bio i prihvatljiv. Jučer je to objasnio:

– Da me opet ne biste pogrešno shvatili, u Tel Aviv isključivo idemo igrati na pobjedu. Uzet ćemo loptu i napadati suparnika. Dakle, od kada sam izbornik reprezentacije, ona je uvijek i svuda igrala na pobjedu. No, dopustite da u nekim utakmicama i bod može biti prihvatljiv – zaključio je Slaven Bilić.

Komentara 13

FB
Fabio_Biancocelesti
18:28 04.10.2010.

Na što smo spali, zavisimo o Jelaviću :) Srića samo pa imamo najlakšu skupinu u povijesti kvalifikacija inače bi se osramotili:)

JU
juma
21:03 04.10.2010.

Mozda bi Bilic trebao pozvati Srdjana Lakica? Radi se o igracu slicnog stila i trenutacno je u dobroj formi. Moglo bi se svakako razmisliti i o Rukavini ili Vukusicu. Iskreno govoreci Olic i Eduardo puno su dali reprezentaciji, ali trenutacno nisu u formi i vise su na klupi nego sto igraju.

KI
kiwi2
15:27 04.10.2010.

.Bilić je papčina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije