Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni West Bromwich

Jelavić i Everton zaustavljeni gdje i njihov gradski rival Liverpool

'Everton\'s Croatian striker Nikica Jelavic celebrates scoring the opening goal of the English Premier League football match between Everton and Tottenham Hotspur at Goodison Park in Liverpool, north-
'ANDREW YATES'
01.09.2012.
u 18:12

U porazu 2:0 kod West Bromwich Albiona hrvatski je reprezentativni napadač igrao cijelu utakmicu.

Stadion West Bromwich Albiona polako postaje \"groblje\" liverpoolskih klubova. Nakon što su na svom Hawthornsu u prvom kolu isprašili Liverpool sa 3:0, u trećem su ugostili Everton, pa i njih poslali kući praznih ruku. U porazu 2:0 (Long 66., McAuley 83.) od WBA-a, za Everton je cijelu utakmicu odigrao naš reprezentativac Nikica Jelavić.

A nitko ne bi htio biti u koži Tottenhamova menadžer Andre Villas-Boasa. Portugalac je ponovo posrnuo kod kuće. Nakon remija u prošlom kolu, upravo s WBA-om, ovaj je put odigrao 1:1 s Norwichem. Poveli su domaćini preko novog pojačanja Dembelea u 69., no gostima je bod donio Snodgrass pet minuta prije kraja.

Ostali rezultati: Swansea - Sunderland 2:2, Wigan - Stoke 2:2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije