Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOTSKA

Jelavić asistirao za pobjedu Rangersa

\'Rangers\' Nikica Jelavic shoots against Celtic during their Scottish League Cup Final soccer match at Hampden Park ,Glasgow, Scotland, March 20, 2011. REUTERS/Russell Cheyne (BRITAIN - Tags: SPORT S
Reuters
21.08.2011.
u 19:14

Odličan vikend upisali su hrvatski reprezentativci. Klasnić i Eduardo zabili su pogotke, a Jelavić asitirao.

Nikica Jelavić sudjelovao je u pobjedi svog kluba, ali asistencijom. Rangers je slavio u gostima protiv Motherwella 3:0 u petom kolu škotskog prvenstva. U 20. minuti pao je prvi pogodak kojeg neki mediji čak pripisuju Jelaviću, no vodi se kao dodavač dok se gol piše Stevenu Naismithu. Nakon kornera s lijeve strane Jelavić je glavom zahvatio loptu i poslao je prema mreži, no putem se dotakla Naismitha i završila pod gredu.

Konačan rezultat postavili su Lafferty u 45. te Wylde u 85. minuti. Jelavić je iz igre izašao u 88. uz ovacije navijača, a njegova je momčad sada preuzela vrh ljestvice i to upravo od današnjeg protivnika. Obje momčadi imaju po 10 bodova, no Rangers i utakmicu manje.

 

Komentara 1

Avatar flame
flame
20:44 21.08.2011.

Svaka čast Jelaviću, ali gledao sam malo tekmu na internetu, Rangersi su loši ove godine, iako su prvi, to se primjećuje u Europi (ispali od Malmoea a mogli bi i od Mariboraa), to samo govori da je škotska liga oslabila. Motherwell je imao posjed lopte čak 60 %, ali nisu znali zabit, Nikica je klasu iznad svojih suigrača, ne bih se čudio da osvane u engleskoj Premier ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije