Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NIKI LAKO

Jel' to moguće? Nevjerojatno zbog čega se Kovač našao na udaru navijača!

Niko Kovač Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
31.10.2018.
u 14:56

Zvijezda kluba James Rodriguez navodno je, nezadovoljan minutažom ove sezone, zatražio od čelnika kluba razgovor gdje je zaprijetio odlaskom ako se situacija uskoro ne promijeni.

Niko Kovač izvukao je Bayern iz krize! Bavarci su nanizali četiri uzastopne pobjede, no situacija za hrvatskog trenera daleko je od idealne.

Zvijezda kluba James Rodriguez navodno je, nezadovoljan minutažom ove sezone, zatražio od čelnika kluba razgovor gdje je zaprijetio odlaskom ako se situacija uskoro ne promijeni.

Nije ovo prvi put da je Kolumbijac protiv Kovača, nakon remija s Ajaxom u Ligi prvaka jasno mu je poručio: ''Nije ti ovo Frankfurt''.

Leđa su Kovaču okrenuli i navijači i to, vjerovali ili ne, zato što je pohvalio boju garniture gostujućih dresova.

– Mislim da su sve boje lijepe, ja volim boje – rekao je Kovač, a navijači su mu jučer na utakmici Kupa odgovorili transparentom.

– Ej treneru, sve boje su lijepe, ali crvena i bijela su najljepše.

Kovaču očito nije lako u Bavarskoj, no barem su rezultati opet dobri...

>> Pogledajte i što Džajić kaže tko bi pobijedio u utakmici Dinama i Crvene zvezde


 

Komentara 9

PI
pinkec
15:42 31.10.2018.

Ne može se mirno gledati uspjesi hrvatskih sportaša i stručnjaka! Ali možete kmečati i plakati!

ER
EroK
15:46 31.10.2018.

Niko, samo naprijed i gazi sve pred sobom!

Avatar poljicanin
poljicanin
16:03 31.10.2018.

Nijednog igrača svog ukusa Niko nije mogao dovesti.Ostali su mu samo penzioneri , Ribery(35) , Robben(34),Rafinha(33),te igrači koji su svoje najbolje godine prešli,Lewandowski,Martinez,Boateng,Wagner(svi 30)Müller,Hummels(29).Jedino što ova zadnja dva znaju je "pametno" kritizirati. U prošlogodišnjem finalu njemačkog kupa Rebić je pokazao da je Hummels "brz" kao panj,dok Müller od SP-a u Brazilu igra loše i živi od stare slave.Najgore je što Bayern na kontu ima stotine milijuna a škrtari kada su transferi u pitanju.Ako je James "zvijezda" kluba onda se zna koliko ja sati.Napravi dva,tri dobra poteza u utakmici a onda se odmara.Nije ni čudo da i Heynckes sa ovom ekipom osim prvenstva nije mogao ništa drugo osvojiti.Kada bi im se vratio Guardiola on bi više od pola ekipe izbacio,svaki drugi od poznatih trenera ne bi ni sjeo na klupu sa ovakvim kadrom.Prema tome,Niko je najmanje "kriv",kriva je uprava i neki prepotentni,stariji i bahati igrači!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije