Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA VLAJČEVIĆ

Jeffersonu ukinuta suspenzija zbog crvenog kartona, može igrati protiv Splita

Jefferson
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
09.12.2015.
u 16:54

Jefferson je u derbiju s Dinamom u 90. minuti dobio drugi žuti, odnosno crveni karton nakon duela s Rogom. Hajduk se nakon utakmice žalio da prekršaja nije bilo, a kamoli da je sudac Vučemilović trebao pokazati karton.

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević uvažio je žalbu Hajduka pa će njegov defenzivni veznjak Jefferson moći igrati u subotnjoj utakmici s gradskim rivalom Splitom.

Jefferson je u derbiju s Dinamom u 90. minuti dobio drugi žuti, odnosno crveni karton nakon duela s Rogom. Hajduk se nakon utakmice žalio da prekršaja nije bilo, a kamoli da je sudac Vučemilović trebao pokazati karton.

Čini se da su se Splićani s razlogom žalili budući da je Jeffersonu ukinuta automatska suspenzija koja slijedi nakon crvenog kartona nego mu je samo određena novčana kazna od 3.000 kuna.

Dodajmo i da je Hajduk zbog Torcidinom "neprimjerenog skandiranja i upotrebe pirotehnike" na derbiju kažnjen s 12.000 kuna. Dinamo je "zbog propusta u pregledu gledatelja u dolasku na gostujuću tribinu i unosa pirotehničkih sredstava" dobio kaznu od 6.000 kuna.

>> Bili smo bolji od Dinama, a nisam zaslužio karton jer nije bilo prekršaja

Komentara 17

DU
Deleted user
17:10 09.12.2015.

To će biti veliki korak ka obrani trećeg mjesta. Dobro dosta više o tom žutom kartonu u 91 minuti. Niti jednog članka o ruci Jeffa za jedanesterac Dinama i prekinutu akciju za čisti gol Dinama. Zamislite da je protiv karuselca tako nešto bilo...... Večernji preočita je tedencioznost vaša. Rulja će to pušiti shvaćam. Malo pametna osoba će vidjeti da ste plaćeničko dno dna.Samo nastavite paliti karuselce ,a još 10 godina titulu vidjeti neće.

AB
abendblatt
17:42 09.12.2015.

Vlajcevicu, ovo je sramota tebe i HNS-a, zasto se uvlacite Hajd8uku u straznjicu??, da sutra jos vise kmece i rebeliraju, Vlajcevicu podnesi ostavku, odmah, nisi covjek od rijeci. Takvi ne trebaju u HNS-u.

MO
mojazemlja
17:20 09.12.2015.

Hajduk bi trebao dobivati premije od HHZO-a,je mnogim bolesnicima služi kao terapija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije