Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometna tržnica

Jedvaj o odlasku u Romu: Ja o tome ne znam ništa

tin jedvaj
Sanjin Strukić/Pixsell
19.06.2013.
u 19:06

Cijena bi bila između sedam i deset milijuna eura.

Prema nekim informacijama s Apenina, Roma još nije likvidna da bi se upustila u kupnju Dinamova braniča Tina Jedvaja (17), za kojega je navodno objavljena cijena od deset milijuna eura.

Naime, rimski klub čeka prodaju Brazilca 19-godišnjega Marquinhosa u Paris SG (vrijedi čak 10 milijuna eura) pa bi onda krenula u lov na Jedvaja. Iz Dinama smo jučer dobili informaciju kako Jedvajev transfer još nije blizu realizacije...

Međutim...

Tin Jedvaj na svom je Facebook profilu objavio:

- Ja o transferu u Romu ne znam ništa...

U Dinamo bi do odlaska na druge pripreme u Sloveniju trebao stići Portugalac Ivo Pinto i sa Šimom Vrsaljkom boriti se za poziciju desnoga braniča. Šime je, pak, jednom nogom u Leverkusenu, no govori se da je Mamić isposlovao s Bayerom da Šime ostane u Maksimiru do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka, kao u slučaju Badelja i HSV-a prošle godine.

Ista stvar je i sa Sammirom. Ako i bude zainteresiranih za njega, Dinamo će inzistirati da Filho ostane u Maksimiru do kraja kolovoza. Ovo mu je, inače, sedmi pokušaj u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Inače, Cristiano Ronaldo pristao je pak na novi ugovor u Realu, za 15 mil. eura godišnje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije