Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LaLiga

Jedanaesterci ga vode prema naslovu: Real opet slavio udarcem s bijele točke

Athletic Bilbao - Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.07.2020.
u 16:09

Luka Modrić u nedjelju je odigrao svih 90 minuta u dresu Reala

Madridski Real odmaknuo je u nedjelju poslijepodne Barceloni na sedam bodova razlike.

Na gostovanju kod Athletica slavio je rezultatom 1:0, a pobjedu mu je donio Sergio Ramos udarcem s bijele točke u 73. minuti nakon što je VAR snimka potvrdila da je Garcia nagazio nogu Marcela u šesnaestercu.

Zanimljivo, samo dvije minute kasnije je i Ramos nagazio na Garciju u suprotnom kaznenom prostoru, ali su suci odlučili zanemariti taj incident.

Podsjetimo, Real je u četvrtak na identičan način kod kuće svladao i Getafe, s tom malom razlikom što je Ramos tada iz jedanaesterca zabio za pobjedu u 79. minuti.

Luka Modrić u nedjelju je odigrao svih 90 minuta u dresu Reala, čiji će članovi i navijači s velikim zanimanjem pratiti dvoboj između Villarreala i Barcelone s početkom u 22 sata.

Zaustavi li domaćin Barcu, Real će praktički osigurati titulu jer su do kraja preostala još samo četiri kola. 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
16:35 05.07.2020.

I za Hajduk sude penale, ali uzalud!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije