Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA VUŠKOVIĆ NA ROĐENDAN POTPISAO
Povratak na članak

Jedan od najvećih talenata u Hrvatskoj ostaje Hajdukov: 'Mi smo obitelj, prvi gol sam tu zabio'

Upravo njegovim golom Hajdukovi juniori su nedavno svladali Šahtar i plasirali se u osminu finala natjecanja gdje ih čeka Manchester City. Redovni je član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije.

Komentari 2

BE
Berri
12:39 24.02.2023.

Jedino dobro što Hajduk ima, ne dobro, nego vrlo dobro su juniori. Ali imaju trenera koji jasno kaže da nije došao u Hajduk trenirati juniore. Dakle, očito su pogrešnog i tvrdoglavog izabrali, jer te alibi izjave mi ne slute na dobro.

VL
BE
Berri
12:37 24.02.2023.

Gledam ove mlade igrače Hajduka, neki od njih su otišli, dakle, Ljubičić, Biuk, stariji Vušković, ovdje su Prpić, Capan, Pukštas..., pa ovaj mladi Vušković i mislim da u Hajduku koriste 60 do 70% tog potencijala. Dakle, mislim da Akademija radi vrlo dobro, ali da su uzeli Ivana Leku koji ne samo da ne zna raditi s prijelaznom kategorijom igrača, već otvoreno govori da on nije došao u Hajduk da trenira juniore!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.