Naslovnica Sport Borilački sport

Jedan od najvećih talenata iz regije tragično preminuo

21-godišnjak je nesreću doživio dok je vozio motocikl, a unatoč tome što je bio u punoj opremi, preminuo je na mjestu nesreće.
24. srpnja 2017. u 09:32 1 komentara 7144 prikaza
Foto: Printscreen Youtube

Tužna vijest dolazi nam iz Slovenije, gdje je u prometnoj nesreći smrtno stradao jedan od najtalentiranijih kickboksača u regiji, Jure Smole.

KAKAV SUKOB Pogledajte najbrutalniju tučnjavu godine, krvi je bilo u potocima!

21-godišnji mlađi brat vrlo uspješnog borca, Grege Smole, prometnu je nesreću doživio dok je vozio motocikl, a unatoč tome što je bio u punoj opremi, preminuo je na mjestu nesreće. Kako prenosi Fightsite, Smole je vozio motocikl nad kojim je u jednom trenutku izgubio kontrolu. Nakon što je pao s njega, podletio je pod automobil koji se kretao suprotnim trakom.

Smole je godinama bio jedan od najuspješnijih mladih slovenskih boraca, a prošle je godine osvojio naslova svjetskog prvaka WTKO organizacije (World traditional kickboxing organization). Nakon toga je jako dobro krenuo i u profesionalnoj karijeri. Nažalost, njegov mladi sportski život je još jedan prerano ugašen na cesti.

Stipe Miočić VEĆ U LISTOPADU? Miočić će UFC pojas braniti protiv legendarnog borca? Stipe Miočić Postoji uvjet 'Čelnici UFC-a obećali su mi napad na Stipu Miočića i njegov pojas' Ivan Perković Inspirativna priča Dirljiva priča o mladom Hrvatu natjerat će vam suze na oči!
RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas