Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postoji uvjet

'Čelnici UFC-a obećali su mi napad na Stipu Miočića i njegov pojas'

Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj
1/7
08.07.2017.
u 08:26

“Mislim da sam bolji borac sada. Biti će ovo zanimljiv meč. Evoluirao sam kao borac, on je isto. Biti će ovo jako dobra borba!"

UFC-ova teškaška zvijezda, Alistair Overeem, odradio je ususret svojeg meča na UFC-u 213 intervju s Arielom Helwanijem, piše Fight Site. Overeem se 8. srpnja po treći put u karijeri sastaje u kavezu s Fabriciom Werdumom. Prvi put slavio je Werdum ‘Kimurom’, 2006. godine u Prideu. Drugi put susreli su se na Strikeforceovoj priredbi gdje je Overeem pobjedio sudačkom odlukom 2011. godine.

Alistair se prisjetio i njihovog meča kojeg su odradili prije 10 godina u Prideu te objasnio razliku između njega tada i sada.

“Mislim da sam bolji borac sada. Biti će ovo zanimljiv meč. Evoluirao sam kao borac, on je isto. Biti će ovo jako dobra borba. Ovo nam je treći meč, sada ćemo otkriti tko je stvarni pobjednik”, kazao je Overeem.

Helwani se prisjetio i njihove druge borbe u Strikeforceu te kazao kako je to bila najlošija i najdosadnija borba koju je ikad gledao s čim se Alistair nije složio.

“Nije to bila najlošija borba, bila je to odlična borba. Jedino što je falilo u toj borbi je nokaut ili neka poluga. Bila je to uzbudljiva borba. On se nakon te borbe vratio još jači i osvojio je UFC-ov naslov. Ja sam se isto vratio jači”, odgovorio je Alistair na laganu Helwanijevu provokaciju.

Za kraj je Overeem pomalo stidljivo otkrio jednu veliku vijest, a ta je da ako pobijedi Werduma ima priliku napasti naslov kojeg drži Stipe Miočić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije