Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ispunio očekivanja

Jedan od najvećih promašaja: Dinamo se riješio skupog igrača

Dinamo i Hajduk sastali se u 34. kolu HT Prve lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
04.09.2020.
u 11:11

Moubandje je s velikim očekivanjima dočekan u Dinamu, a sada odlazi u Tursku.

Francois Moubandje napustio je Dinamo te će do kraja sezone biti na posudbi u turskom prvoligašu Alanyasporu. Nakon isteka posudbe postat će slobodan igrač.

Riječ je o lijevom beku koji je s velikim očekivanjima dočekan u Dinamu, a stigao je kao švicarski reprezentativac i član momčadi koja je sudjelovala na Euru 2016. i Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

05.07.2020., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 33. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Francois Moubandje. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

Međutim, ispostavilo se kako je riječ o jednom od najvećih promašaja plavih posljednjih godina. Usto i skupom promašaju koji je navodno imao godišnju plaću od 400 tisuća eura. Dinamo se ovako riješio jednog od najplaćenijih igrača te tako rasteretio klupsku blagajnu.

Moubandje je prošle sezone odigrao 15 utakmica, a zbog loših igara većinu vremena proveo je u drugoj momčadi plavih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije