Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga opcija

Novi transfer na pomolu? Polufinalist Lige prvaka želi Dinamovog kapitalca

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
03.09.2020.
u 12:32

Leipzig je već u svoje redove doveo Danija Olma, a ovog puta zanimljiv mu je Bruno Petković.

Prema pisanju njemačkog BIlda i Skyja, Dinamov napadač i hrvatski reprezentativac Bruno Petković (25) želja je ovogodišnjeg polufinalista Lige prvaka - Red Bull Leipziga.

Doduše, Dinamova zvijezda druga im je opcija jer prvi plan im je da odlazak sjajnog napadača Time Wernera u Chelsea nadomjeste norveškim golgeterom Alexanderom Sörlothom koji je blistao na pusubi u Trabzonsporu gdje je uz 33 pogodaka i 11 asistencija osvojio turski kup i drugo mjesto u prvenstvu.

No, problem je u tome što Trabzon otkupljuje Sörlotha za 6 milijuna eura te će ga odmah biti spreman prodati uz visoku odštetu iznad 20 milijuna eura, što je previsoka cijena za Leipzig koji je već doveo u svoje jednu Dinamovu zvijezdu - Danija Olma.

Uz Petkovića i Sörlotha, njemačkom klubu zanimljiv je i 20-godišnji Srbin Dušan Vlahović koji je prošle sezone za Fiorentinu postigao osam pogodaka u 34 nastupa.

Vidjet ćemo uskoro hoće li netko iz tog trolista popuniti redova Leipziga koji je dosad kao pojačanje za napad doveo tek Hee-chan Hwanga što je, kako kaže njihov trener Julian Nagelsmann, premalo nakon Wernerova odlaska.

Video - Slavlje igrača Dinama nakon Cluja

Komentara 1

Avatar Poskok
Poskok
21:22 03.09.2020.

kapitalac je spor, na trenutke bezidejan, te cinjenica da jos nije prodan govori o velikoj potraznji. Tatica bi ga se sigurno rado rijesio za jos jednu jahticu. Pa klupa lokomotive je jos puna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije