Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐAO SUCA

Jedan od najprgavijih nogometaša svijeta teško kažnjen

Diego Costa
Foto: Reuters/Pixsell
11.04.2019.
u 13:47

Disciplinsko tijelo Saveza kaznilo je Costu s četiri utakmice neigranja zbog "uvreda upućenih sucu" i četiri utakmice neigranja zbog "toga što ga je više puta uhvatio rukama", dodaje se u priopćenju Saveza.

Napadač Atlético Madrida Diego Costa suspendiran je osam utakmica jer je vrijeđao suca Jesusa Gila Manzana i više ga puta uhvatio rukama nakon što mu je dodijeljen crveni karton u porazu od Barcelone u subotu prošli tjedan (2-0), objavio je Španjolski nogometni savez u četvrtak. 

Disciplinsko tijelo Saveza kaznilo je Costu s četiri utakmice neigranja zbog "uvreda upućenih sucu" i četiri utakmice neigranja zbog "toga što ga je više puta uhvatio rukama", dodaje se u priopćenju Saveza. S obzirom da je do kraja španjolskog prvenstva ostalo još sedam utakmica, ova je sezona za Diega Costu gotova. 

Osim toga Atletico mora platiti 2.800 eura ($3,150) kazne, dok Costa mora platiti još 6.010 eura zbog incidenta.

Ključne riječi

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
14:22 11.04.2019.

budala eto jos ga i klub treba kaznit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije