Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zvao me Pep...'

Jedan od najboljih veznjaka svijeta otkrio koji mu se san nije ispunio

Luka Modrić i Andrea Pirlo
Foto: UESyndication
1/6
18.11.2016.
u 10:13

– Guardiola me nazvao i poručio mi da me vidi u svojoj momčadi i da bi me volio dovesti...

Andrea Pirlo jedan je od najboljih veznjaka u proteklom desetljeću koji je u karijeri osvojio puno trofeja, ali ipak za nečime žali. U razgovoru za španjolsku Marcu otkrio je da mu se jedan san nije ispunio.

– Meni je trn u oku činjenica da nisam zaigrao za Real ili Barcelonu jer to je san svakog nogometaša. Sjećam se da me Fabio Capello želio dovesti u Real, ali Milan me tada nije pustio i ponudio mi je novi ugovor – rekao je Pirlo.

Otkrio je da je imao i poziv Pepa Guardiole u Barcelonu 2011. godine.

– Guardiola me nazvao i poručio mi da me vidi u svojoj momčadi i da bi me volio dovesti. Međutim, neke stvari nisu se poklopile pa je taj transfer propao. Juventus je u tom trenutku bio idealan za mene jer dugo nije osvojio trofej, a igrali smo na novom stadionu i za mene je to bilo najbolje mjesto za novi izazov – rekao je Pirlo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije