Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski reprezentativac

Vida napokon progovorio o incidentu, evo što je poručio!

Domagoj Vida
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
17.11.2016.
u 23:47

– S glavnim trenerom Rebrovom sam već razgovarao. Ispričao sam mu se i objasnio točno što se dogodilo

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida našao se u problemima kada ga je uoči reprezentativne stanke u Kijevu zaustavila policija te mu oduzela vozačku jer je vozio s 1,51 promila alkohola u krvi. Nije se taj incident odrazio na njegove igre u reprezentaciji jer je odigrao sjajno, a po povratku u Ukrajinu ispričao se svima zbog incidenta.

– Slažem se, iza mene je doista neugodna situacija, ali ljudski je griješiti i ja sam pogriješio. Zbog toga se sramim i ovim se putem želim ispričati klubu, navijačima, predsjedniku i glavnom treneru – rekao je Vida za klupsku stranicu pa dodao:

– S glavnim trenerom Rebrovom sam već razgovarao. Ispričao sam mu se i objasnio točno što se dogodilo. Radi se o incidentu iz privatnog života koji nikako neće utjecati na moju igru. Uvijek sam davao maksimum za klub i to planiram nastaviti – zaključio je hrvatski reprezentativac.

>>Vida napuhao 1,51 promila i ostao bez vozačke dozvole

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Komentara 16

NE
Nemanadimak
08:34 18.11.2016.

Bravo Vida. Ljudski je grijesiti, pa što, popio si koju časicu i to je to. Nisi bas morao sjesti za volan posto imas novca pa drugi put plati sofera i niko nece znat da si popio :)

MU
mike-usa
10:36 18.11.2016.

kako je tužno vidjeti nekog tko se naziva novinarom, a nije u stanju osmisliti zanimljiv naslov kojim bi potaknuo čitatelje da ga pročitaju članak nego u naslov stavlja riječ "evo". pa svatko tko ima osnovnu školu zna da se u naslov nikad ne stavljaju takve riječ jer su odraz nepismenosti. nažalost kod nas je to postao standard, na svim portalima rade neobrazovani limitirani kadrovi.

JU
Jure7
08:51 18.11.2016.

Bolje da pije nego da drogira.... Pa i on je covik od krvi i mesa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije