Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILOZOF ILI SPORTAŠ?

VIDEO Jedan je Heideggerov potez naljutio bivšeg hrvatskog izbornika, jedva je zadržavao bijes

Neven Spahija
Igor Kralj/PIXSELL
01.04.2024.
u 00:02

Kod rezultata 95:89 desetak sekundi prije kraja igrač gostiju Max Heidegger napravio je, možemo slobodno reći, glupost

Ovog vikenda svoj su dvoboj 25. kola talijanskog košarkaškog prvenstva igrali Napoli i Venezia. Dok domaći i dalje love osmu poziciju koja nakon regularnih 30 kola vodi u doigravcanje za prvaka, Venezia je tu poziciju osigurala upravo slavljem na jugu Italije. Ovaj je dvoboj bio zanimljiv i zbog toga jer su se na suprotnim stranama našli bivši hrvatski izbornik Neven Spahija, sadašnji trener Venezije i Igor Miličić, Hrvat koji već godinama vodi i poljsku reprezentaciju.

Zanimljiv se trenutak dogodio u posljednjim sekundama meča koji je završio pobjedom Venezije od 97:90. Kod rezultata 95:89 desetak sekundi prije kraja igrač gostiju Max Heidegger napravio je, možemo slobodno reći, glupost. Držao je loptu u rukama i počeo - plesati po terenu. Sudac mu je dao tehničku pogrešku zbog nepoštivanja suparnika, a Miličić je bijesno uletio u teren nakon što je bila pozvana minuta odmora.

SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije