Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret u Realu

Je li Zidane ovom odlukom upravo okrenuo leđa Modriću? Rješenjem je otvorio mnogo pitanja

Luka Modrić i Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.08.2020.
u 12:10

Tehnički gledano, Real će u svakom slučaju napustiti James Rodriguez, no budući da Kolumbijac prošle sezone ionako uglavnom nije igrao, netko će drugi morati ispaštati

Martin Ødegaard, fantastični mladi Norvežanin koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Realu iz Sociedada, iznenada je pozvan da se vrati u Real Madrid iako je do prije samo nekoliko dana bilo rečeno kako će i sljedeću sezonu nositi dres baskijskog kluba, otkriva u utorak list AS.

Navodno je i sam Ødegaard izabrao ostanak u San Sebastianu, no AS tvrdi da je Zinedine Zidane prije neki dan inzistirao na njegovu povratku kod predsjednika Reala Florentina Pereza, što očito znači da Francuz za njega ima velike planove u sljedećoj sezoni. 

To bi mogla biti loša vijest za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića jer je Ødegaard lani izabrao posudbu upravo zato što je bio svjestan da se u Madridu uz njega neće moći izboriti za veliku minutažu.

Podsjeća na to i kolumnist lista El Espanol, koji u svom današnjem tekstu kaže sljedeće:

– Real i Zidane žele da Ødegaard bude Modrićev nasljednik. Hrvatu ističe ugovor u lipnju 2021., a budući da će uskoro proslaviti 35. rođendan, jasno je i to da se nalazi u smiraju nogometne karijere.

Prošle sezone čak je bilo riječi i o tome da će Modrić u ljeto napustiti Kraljevski klub, odnosno da će Ødegaard biti vraćen kako bi zauzeo njegovo mjesto, međutim Luka je izborio pravo da sam odluči što će biti sa završnom godinom njegova ugovora budući da je dokazao kako je još uvijek u stanju puno pridonositi – napisao je u svom osvrtu Jorge Pachecho.

U nastavku članka kazao je da Modrić i Ødegaard neće biti nekompatibilni nađu li se u istoj momčadi, ali nije odgovorio na pitanje kome će Norvežanin oduzeti minute. 

Tehnički gledano, Real će u svakom slučaju napustiti James Rodriguez, no budući da Kolumbijac prošle sezone ionako uglavnom nije igrao, netko će drugi morati ispaštati. Tko? To očito zna samo Zinedine Zidane na kojemu je da rekonstruira momčad nakon što je ove sezone nastup u Ligi prvaka završio već u osmini finala.

Informacija o povratku Ødegaarda u Madrid u svakom slučaju mogla bi Modrićeve poklonike potaknuti da ponovno krenu u napad, da vide je li svejedno čvrsto odlučio ostati u Realu ili ima prostora da ga nagovore na transfer i Realu ponude barem kakvu-takvu odštetu.

Komentara 7

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:29 11.08.2020.

Već pet godina pišete kako Modrića tjeraju iz Reala zar nemate ni malo stida?

TA
Talleyard
14:29 11.08.2020.

Luka je svojim trudom i pameću napravio više nego sva bagra kojoj je velikam Nodrić i svi hrvatski velikani trn u oku.

Avatar Idler
Idler
13:50 11.08.2020.

Mali eventualno more više trčat od Luke jer nit na posudbi ni bil standardan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije