Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA SITUACIJA

Je li Ronaldo zabio Atleticu iz zaleđa?

Ronaldo
Foto: Printescreen Youtube
1/5
02.05.2017.
u 22:17

Ronaldu je večeras zabio dva gola pa je sada ima 102 gola u Ligi prvaka, dok je čitavi Atletico Madrid u svojoj povijesti postigao - 100.

Real je večeras poveo protiv Atletica s 1:0 golom Cristiana Ronalda u 10. minuti, no pogodak Portugalca izazvao je dosta rasprava na društvenim mrežama.

Sergio Ramos ubacio je s desne strane, a Savić odbio loptu glavom. U tom je trenutku Ronaldo bio u zaleđu, no odbijena lopta je došla do Casemira. Veznjak Reala ponovo je ubacio, a ovaj put je Portugalac iz dozvoljene pozicije glavom matirao Oblaka.

Španjolska Marca tvrdi da je pogodak opravdano dosuđen jer Ronaldo nije utjecao na igru dok je bio u zaleđu. Slažete li se sa španjolskim sportskim dnevnikom ili mislite da je sudac Atkinson pogriješio? Izjasnite se u našoj anketi.

I za kraj jedna zanimljivost. Ronaldu je večeras zabio tri gola pa je sada ima 103 gola u Ligi prvaka, dok je čitavi Atletico Madrid u svojoj povijesti postigao - 100.

Komentara 10

MO
matK.O.
22:40 02.05.2017.

uopće nije zabio tad nego iz druge akcije!!

OP
Opaaa
07:34 03.05.2017.

Zar zaleđe nije kada lopta dođe do igrača, a ne kada ide prema njemu?? Zašto sudci onda čekaju toliko dugo da podignu zastavicu (tek kada igrač dođe do lopte). Naučite pravila molim vas, pa onda pišite o nogometu!

PA
pavel1001
23:06 02.05.2017.

smradovi prevarantski,lako je sad kad ste platili Kassaia da izradi Bayerna,odvratan klub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije