Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na udaru

Je li moguće da je ovakvim gadostima branio predsjedničku poziciju? Pale teške optužbe

Josep Maria Bartomeu
Foto: Gtres/Pixsell
17.02.2020.
u 17:41

U statusima na društvenim mrežama su se dirali čak i u Messijevu suprugu

Nogometni svijet potresa novi skandal.

Naime, novinari vodeće španjolske radio mreže Cadene SER upravo su objavili što je prema njihovim saznanjima poduzimao predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu kako bi diskreditirao suparnike i neistomišljenike, vršio pritisak na neposlušne, uljepšavao svoj imidž i branio vlast u klubu.

Ukratko, Bartomeu je, kažu, za nešto manje od milijun eura angažirao tvrtku 13 Ventures da s lažnih profila na društvenim mrežama udara po svima koji su procijenjeni kao opasnost po njegovu poziciju.

Podlosti nisu ostale pošteđene čak niti legende kluba poput Lionela Messija, Pepa Guardiole, Gerrarda Piquéa ili Xavija, a među tim pričama najintrigantnija je ona Messijeva koji se našao na udaru u trenucima dok je oklijevao s produljenjem ugovora. 

U statusima na društvenim mrežama su se dirali čak i u Argentinčevu suprugu, a u bespoštednom blaćenju najgore su prolazili Bartomeuovi suparnici koji su najavljivali kandidature za mjesto predsjednika Barcelone.

Bartomeu i spomenuta tvrtka su očekivano opovrgnuli navode, ali su i potvrdili da klub s 13 Ventures surađuje već nekoliko godina.

Iz tvrtke su naglasili da je jedina zadaća zaposlenika bila pratiti društvene mreže i digitalne platforme na kojima sudjeluje Barcelona sa svojim službenim kanalima, a tko tu laže, pokazat će vrijeme.

Do tada će za Bartomeua možda već biti kasno jer su prve reakcije navijača na društvenim mrežama po njega poražavajuće. Novog će se predsjednika birati 2021. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije