Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražena roba u gradu

Je li Mamić stvarno već spakirao kovčege? Evo što su nam o tome kazali u Dinamu

Igrači Dinama stigli u Zagreb nakon sjajne pobjede protiv Feynoorda
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
07.12.2020.
u 12:21

Arapski mediji u ponedjeljak ujutro naveli su da je strateg hrvatskog prvaka već dogovorio dvogodišnji ugovor, navodno financijski težak više od četiri milijuna eura

Samo koji sat nakon što su arapski mediji donijeli informaciju da Zoran Mamić napušta Dinamo kako bi postao izbornik Ujedinjenih Arapskih Emirata, iz Maksimira stižu drukčije informacije.

Iz dobro obaviještenih klupskih izvora doznaje se da interes za Mamića kao izbornika reprezentacije doista postoji, da je neprestan, a prvenstveno zbog njegovih rezultata s Al Ainom i činjenice da glavni igrači reprezentacije žele upravo njega za izbornika. 

Međutim, konkretne informacije iz članaka s portala Gulf Today nisu točne, pregovori nisu u tijeku i Mamić je usredotočen samo na svoj posao u Dinamu – kažu u klupskim prostorijama modrih.

Arapski mediji u ponedjeljak ujutro naveli su da je strateg hrvatskoga prvaka već dogovorio dvogodišnji ugovor, navodno financijski težak više od četiri milijuna eura, te kazali u nastavku da će s Dinamom raskinuti ugovor već sljedećih dana.

Komentara 19

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:03 07.12.2020.

Može malo o brbiću i o zamračenim milijunima ili su oni ipak vaši?

ZD
zdriva
13:46 07.12.2020.

zoki ne daj se maltretirati .izvrstan trener i dobri rezultati dinama znak za uzbunu tzv pravosudnog podzemlja

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:41 07.12.2020.

Osijek je Madzarski klub , Rijekom vladaju crvene brigade , Hajdukom ostojini orjunasi , Gorica je hibrid , Varteks i Belupo masonski eksperimenti , Sibenik kolumbijska mafija ,jedini Hrvatski klub je Dinamo , koji je zapravo Croatija Tudmanova i daa je Franjo ziv Croatia bi igrala na novom stadionu i redovito u Ligi prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije