Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki Nijemac još enigma

Je li ispod crvene kacige zaista Schumacher?

Kamui Kobayashi
Reuters
29.03.2010.
u 16:40

Sjena mladih vozača nad sedmerostrukim prvakom sve se više povećava. Plaća će dolaziti sljedeće tri godine, ali rezultat bi trebao doći i prije.

Od Schumacherova povratka mnogo se očekivalo, ali nakon Bahreina i Australije njegovi nastupi ostavljaju mnogo pitanja. Najveći je – je li ispod crvene kacige zaista Michael Schumacher ili se radi o njegovu bratu blizancu?

Na startu utrke oko jezera stisnuo je u sendvič Fernanda Alonsa, oštetio bolid i morao napasti sa začelja. No, on se vozikao u krug daleko od najboljih deset, a mučio se s bolidima Toro Rossa i Virgina! Nekako je uspio dohvatiti mršavi bod, bio je bolji samo od četvorice koji nisu odustali.

– Ma dobro je i 10. mjesto, s obzirom na to da sam zbog sudara bio posljednji. To je rulet formule 1 – kazao je Schumi. Ne uzbuđuje se, ali za 30 milijuna funti trebao bi dati više.

Da problem nije samo bolid pokazao je i Nico Rosberg koji se zasad mnogo bolje snalazi.

Čupati kosu zbog bolida ima pravo pehist Sebastian Vettel koji je zbog otpale matice prednjeg lijevog kotača umjesto s pjenušcem, opet završio u pijesku.

– To je strašno. Pogotovo jer nisam pogriješio – rekao je psujući Vettel.

Jenson Button je sam dirigirao, ali i svirao. Lani je pobijedio u Australiji na putu prema naslovu, a sada ga je krenuo braniti s istog mjesta.

Kiša bi mogla pasti i na uskrsno jutro u Maleziji, no hoće li to pomoći iskusnom njemačkom liscu? Prilike će imati, ali sjena mladih vozača sve je veća.

Whitmarsh: Lewisu ništa ne zamjeramo, možda je u pravu

Vožnja na rubu, sudari, jurnjava i na kraju tek šesto mjesto. Lewis Hamilton se drvljem i kamenjem obrušio na svoju momčad. Stigao je i odgovor, strasti se stišavaju.

– Pričao sam s Lewisom, znamo da je strastven tip koji voli biti najbolji. Možda ga nismo trebali drugi put pozvati u boks, ali možda gume ne bi izdržale. Bio bih zabrinut da nije poludio – kazao je šef McLarena Whitmarsh.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
19:32 29.03.2010.

Ovakve novinarske stupce mogu ispisati samo osobei poput Ivice Blažička i Nevena Novaka. Zadojena navijačka strast ili nepoznavanje sporta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije