Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Je li Hajduk dobio jedanaesterac iz sumnjive situacije?

Hajduk - Inter
Foto: Milan Sabić/Pixsell
1/5
22.09.2019.
u 19:26

Pod kraj utakmice u Interovom šesnaestercu dogodila se sporna situacija nakon koje je sudac Dario Bel pokazao na bijelu točku

U 9. kolu Prve HNL nogometaši Hajduka pobijedili su Inter s 3:1. Bijeli su dominirali u prvom poluvremenu i nekoliko puta opasno zaprijetili, no nisu pronašli lopti put u mrežu.

Pod kraj utakmice u Interovom šesnaestercu dogodila se sporna situacija nakon koje je sudac Dario Bel pokazao na bijelu točku.

Hajduk - Inter
1/11

Ismajli se samo srušio u 16-ercu u kontaktu s Interovim stoperom Grgićem, a osječki sudac odlučno je pokazao na jedanaesterac, spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Caktaš je iz kaznenog udarca doveo Hajduk u prednost od 1:0.

Ismajli se kretao unazad i našao se u kontaktu s Grgićem. Sada je pitanje koliko je jak bio kontakt, jer je  pad hajdukovca bio vrlo teatralan.

Osim Caktaša za Hajduk su još zabijali Jurić (47.) i Jairo (86.), a za momčad iz Zaprešića zabio je Serderov (49.).

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 13

DO
domxerex
19:45 22.09.2019.

Kako možete tako što napisati. Opće je poznato da su svi suci protiv haduka. I taj penal je protiv hajduka kako to ne vidite. To je sudac svirao zato da naudi ugledu i reputaciji hajduka inače bi oni zabili tri gola. Sram vas može biti sumnjati da neki sudac navija za hajduk. kada je opće poznato da suci moraju Mamiću položiti zakletvu da će suditi protiv hajduka inače ne mogu biti suci. Udruga "naš hajduk" ima čak i video snimku samo su je ukrali mamićevi aganti.

ST
stefj
20:30 22.09.2019.

Eto, godine kmečanja se polako isplaćuju. Sad se sudi i ono što ne postoji, samo da više ne plaću...

IH
iron.hide.54966
19:38 22.09.2019.

Neka im , sam nek'se ne pjene da su svi protiv njih..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije