Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA VEČERNJI POKRENUO LAVInu
Povratak na članak

"Je li Bojan vaš magarac? Dovedite mu prokletog playa!' Pogledajte Acinu izjave zbog koje bi Rađa mogao otići

- Sad ću vam dati jednu ekskluzivu, stvari u reprezentaciji će se mijenjati. Ne zanima me što Rađa govori, on je na nesreću na toj poziciji. Ja znam da su neki ljudi svega svjesni, rekao je Aco Petrović u velikom video intervjuu za Večernji list.

Komentari 24

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
17:08 01.07.2022.

Jedan stranac neće preporoditi hrvatsku košarku i neće napraviti ključnu razliku. Ako Aco to ne vidi bolje da se i on makne. Problem je puno veći. Naš niti jedan igrač nije nositelj igre u svom klubu. Nije to ni Bogdanović kao naš najbolji igrač. On je tek 3-4 po hijerarhiji u svom klubu. Jednostavno nemamo potrebnu kvalitetu. Ako žele imati kvalitetu u budućnosti, treba raditi puno i raditi stručno s mlađim kategorijama. I uvoziti trenere a ne igrače. Jer sve ove godine naš najveći problem su treneri. A problemi su počeli s Acinom generacijom i kasnije su se samo produbljivali.

VL
PR
prajdali100
17:48 01.07.2022.

Rađa hvala na svemu ali idi ! Stojko hvala,idi! Ma nosite se više....Gore od vašeg " rada" ne može.

VL
CA
Cambridge
17:59 01.07.2022.

Ne može Radja prežaliti raspad Juge.

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
16:42 01.07.2022.

Znači Hrvatska nije u stanju stvoriti playmakera još od Dražena Petrovića do danas. Ili ni Dražen nije bio playmaker već bek? Ili je bio bek šuter? Tko će ga znati? Komplicirana ta košarka.

VL
ZO
zoranos
18:01 01.07.2022.

Opet se spominje Gnjidić - dečko je dno! Taj čovjek niti ima šut, niti zna dodati lopti, niti odlučnosti - ništa!!! Dečko je atletičan, zna zakucati lijepo i ajde tu i tamo tricu pogoditi - ali ništa!!! NJega se diže u nebesa pa i takav nikakav on je danas reprezentativac?!?! Čovjek ne zna baciti loptu za alley-oop, a play je!!!! A koliko tek lopti gubi i to ne zato što pokušava neka čudna dodavanja, već jednostavno nema niti brzinu, niti spretnost - ma nema ništa!!! I on zazmišlja o NBA ligi??? Tko mu je rekao da vrijedi nešto??? I sada ga i Aco spominje kao vrhunskog kao ... Ja ne mogu vjerovati, ali mi je jasno zašto nam je košarka tako nisko pala!!! Naši stručnjaci vide vrhunskog talenta u Gnjidiću??? Gasi svjetlo i idemo doma!!!

VL
Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
17:16 01.07.2022.

Uvozimo trenere u nogometu a reprezentacija rastura i igrači imaju vrhunsku tehniku dok ne uvozimo u košarci gdje igrači više nemaju ni elementarne tehnike jer su naši treneri umišljene veličine. Tko je tu lud?

VL
DU
Deleted user
16:54 01.07.2022.

Šta taj Rađa glumi nekog ultranacionalistu, ako bi se tako gledalo, ni Dražen nije bio Hrvat, a niti njegov otac iz RH, već iz BiH.Šta znači "mora biti Hrvat, pitanje je časti" ? Igra tko ima državljanstvo, sve drugo je primitivni rasizam...

VL
SN
Samo naprijed
12:13 03.07.2022.

Vidio Aca da moźe zaraditi na transferima. Poslije pleja bi slijedio pivot, pa krilo…

VL
Avatar links
links
07:32 02.07.2022.

aco kao aco..malo ovako, malo onako, malo dobar sa svima pa se tuži sa svima... na svim pozicijama je već bio po nekoliko puta ... još samo novinar nije bio... ne strancu u repki!! To je velika Fibina greška... velika glupost. Neće nas taj stranac sigurno spasiti, Gnjidić je zabluda, mali Filipović zaslužuje unatoć visinskom hendikepu da bude prvi plej!!

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
17:53 01.07.2022.

I za Srbiju mogu igrati samo Srbi, odnosno domaci igraci obzirom da ima i Bosnjaka a moze se desiti i Hrvat teoretski iz Vojvodine, barem u muskih. U zenskih je malo drugacije, tamo ima i sa dobivenim drzavljanstvima

VL
DU
Deleted user
17:28 01.07.2022.

Valjda je uslov, pored kvaliteta drzavljanstvo??? Ovako ova izjava ako jetacna lici na rasizam, nacizam.

VL
DU
Deleted user
06:40 02.07.2022.

Košarku su uništili oni koji su bili prije Rađe i Vrankovića, no očito oni nisu u stanju da je vrate na jedan normalan put. Gledajuči sve što se dešava u Hr.košarci je strava i užas.Godine prolaze nismo se makli sa mjesta. Ideja bez stranca i da igraju samo Hrvati mi se sviđa, ali izgleda da je to nemoguča misija. Šteta za Bogija da nije uspio napravit ništa sa repkom.

VL
JU
juma
09:23 02.07.2022.

Nemam ja ništa protiv njegovog mišljenja, samo ne primjećujem da je baš dosljedan u svom hrvatstvu. Valjda je od svih naših bivših sportaša najčešće u Beogradu i u njihovim medijima gdje plače za dobrim starim vremenima. Znači da se iza svega skrivaju neki drugi interesi, a ne neki ultrahrvatski stav, kojeg kod njega naprosto nema.

VL
MA
Maui
12:45 02.07.2022.

Slažem se s njim o playu. Što je s Cameronom Johnsonom i Johnom Koncharom? Cam je odlična trojka. Nude se Hrvatskoj još uvijek ili...

VL
KL
Klokan
22:20 01.07.2022.

Tu je Rađa totalno u pravu. Očito Dražen je bio osvješćen Hrvat, a njegov brat nije. Ne interesira me tekma sa strancima, samo s Hrvatima u repki

VL
OC
October
16:16 01.07.2022.

Zakljucka je samo jedan ni rađa ni aco,a ponajmanje ova novinarka imaju pojma o čemu pričaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.