Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE IGRATI ZA HRVATSKU
Povratak na članak

Javio se sjajni rukometaš kojega je Červar otpisao i otkrio u čemu je problem

– Bit ću tu ako će me trebati. Dečkima želim svu sreću na Europskom prvenstvu, bit ću njihov najvjerniji navijač i kamo sreće da konačno osvojimo tu europsku zlatnu medalju koja nam jedina nedostaje – istaknuo je Štrlek.

Komentari 14

RI
Rizlman
12:44 06.12.2019.

Ne vidim ja tu nikakav problem. Moža je momak jednostavno umoran jer već 10 godina vuče ko lokomotiva i jednostavno se u ovom trenutku osjeća da nije spreman, pristojno je sjeo s izbornikom, sve su se dogovorili i to je i to je to. Štrlek je dobar i pristojan momak, nema tu nikakvog skandala.

VL
KO
komunikolog
10:53 06.12.2019.

Bitno je da su svi tražili aferu .....

VL
LI
liliZG
13:00 06.12.2019.

to samo novinari od svega rade spektakl

VL
NM
nemirno more
10:20 06.12.2019.

u svako slučaju hvala ti na svakom nastupu,na svakom postignutom golu,pa i na svakom promašenom ziceru...svako dobro u budućnosti kako na sportskom tako i privatnom planu...

VL
CA
caissa
10:32 06.12.2019.

jučer sam upravo napisao da želim tvoju izjavu pročitati a danas kad ju imam onda ti pišem da se postaviš u ulogu borca za slobodu,ljudska prava,domovinu....Manuele ne smiješ razočarati zadnje atome snage i psihološki se pripremi te se pojavi jerr i sama prisutnost tvog lika i djela znači jako puno za ostale u ekipi a protivnici strepe.Ti se moraš pojaviti jer sportska nacija to očekuje

VL
ZO
zoranos
10:41 06.12.2019.

Oper Červar ignorira Jaganca! Ok možda dečko i nije napravio neki bum ove sezpne, ali za tako mladog igrača bi bilo jako korisno da trenira sa Duvnjakom, Cindričem, Stepančićem ... To se nije smjelo dogoditi, jer to je budućnost našeg rukometa.

VL
DU
Deleted user
17:05 06.12.2019.

Ajmo probati i ovako: Povijest nas uči da se iz hrvatske repke ispada prelako. Odnosno da se kao u nijednom drugom sportu olako odričemo najboljih. Od Balića do Čupića. Previše je toga, da bi bilo slučajno. U jednoj Francuskoj Karabatić i ako nije top, biti će u repki. Zna se zašto. A u našoj takvi igrači "nestaju", a da nitko ne zna zašto. Možda zato što francuski izbornik za rezultat nekome odgovara, pa vodi računa da pozove najbolje. Da ovdje netko odgovara za rezultat, "grebao" bi i nogama i rukama da ima takvog igrača. Ali ako nikome ne odgovara, može pozvati u repku i igrače koji su očajni i višak i u svojim klubovima. Naša (jadna) posla.

VL
JE
jezdovec
14:54 06.12.2019.

Igracku klasu imamo, u to ne dvojim. Bojim se da zbog Line koji je izlapio, na prvenstvu ne budemo druga liga. Ranije ga Dominikovic vadio kad se znao pogubiti, neznam tko ce sada!? Manuele hvala ti za sve sto si dao za nasu Hrvatsku i ako bude zdravlja i prilike da nam se ponovno vratis.

VL
PR
prajdali100
16:46 06.12.2019.

Bez Štrleka bićemo osjetno slabiji.Šteta.

VL
BA
bazinga
18:05 06.12.2019.

Sjajni,divni ,bajni,jegende ,junaci,carevi ,kraljevi,heroji,svi ti nazivi mi se čine ljigavo i lažni kao da se nekome uvlačimo u š.pak

VL
KV
Karlo.V
13:39 07.12.2019.

Iako je Štrlek rekao da je sam otkazao nastup,u naslovu i dalje piše da se javio rukometaš kojemu je Červar otkazao,pa tko je tu normalan,može li išta bez "afere", ili ako je i nema ajmo ju stvoriti,povraća mi se od "novinara"

VL
VO
Volimrukomet
13:18 06.12.2019.

Ako je to razlog onda te boli nešto za Hr. Ne glupiraj se Manuele, nisi ti 20 g. Svaki igrac zeli da igra zato se i gine. Igraš tjedan dana kasnije za Vesprem u Ligi . Recite što ne paše unutar repke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.