Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LITAVAC DOBIO OTKAZ

Javio se Jakobušić poslije smjene Dambrauskasa: 'Ne zadovoljava nas drugo mjesto'

Zagreb: Predstavljanje poslovne suradnje između Specijalne bolnice Sv. Katarina i HNK Hajduk
Matija Habljak/PIXSELL
12.09.2022.
u 16:20

Nešto više od 10 mjeseci trajao je Dambrauskas na klupi splitskog kluba, od njega su se očekivale velike stvari, ali na kraju nije uspio.

Valdas Dambrauskas nije uspio zadržati mjesto šefa stručnog stožera Hajduka poslije slabog ulaska u sezonu, remi u Šibeniku mu je presudio i mora napustiti Poljud

Mnogi navijači smatraju kako to nije dobar potez, neki se slažu s time da Hajduk treba novog trenera, a evo što o svemu tome kaže čelnik kluba, Lukša Jakobušić.

- Od svog dolaska Valdas je unio energiju, strast i svo svoje znanje podredio Hajduku. Stvorio je atmosferu, igru i rezultat i Hajduk se nakon dugo vremena borio za trofeje i u Kupu i prvenstvu. Na kraju je i uspio. Završili smo na drugom mjestu, a osvojili smo Kup na prepunom Poljudu. Vidjeli smo što to i njemu znači - rekao je predsjednik bijelih pa nastavio:

- Iz naše perspektive je nemoguće da se netko tko nije rođen u ovom podneblju na takav način infiltrira i poveže s klubom. Ta atmosfera i energija koju smo imali na kraju prošle sezone nije se pretočila u ovu. Atmosferu i energiju koji su u klubu ne prate izvedba na terenu, a samim time ni rezultati. Stvorilo se javno mnijenje da je Hajduku mjesto na drugoj poziciji, da je to realnost. Možda je to i točno, no mi se ne možemo s time zadovoljiti. Klub treba težiti najboljim ciljevima. Drugo mjesto tek treba izboriti. Možda će to u konačnici biti naša realnost, ali nitko nam ne može oduzeti pravo da se nadamo, stvaramo ekipu i atmosferu koji donose igru i rezultat pa da se Hajduk bori za najviše ciljeve. - smatra Jakobušić. 

Izjava predsjednika Uprave Lukše Jakobušića u povodu raskida suradnje s Valdasom Dambrauskasom.

Objavljuje HNK Hajduk SplitPonedjeljak, 12. rujna 2022.
 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 13

Avatar mladen valentić
mladen valentić
17:24 12.09.2022.

Kako bi vas zadovoljavalo drugo mjesto kad si ti zacrtao osvajanje prvenstva, kupa i dočekivanje proljeće u Europi, a čak i osvajanje KL, druga stvar je što s friziranim Fićom ne možeš očekivati da ćeš se moći natjecati u F-1 natjecanju!

BE
Berri
17:53 12.09.2022.

Nije zadovoljan drugim mjestom? Prvo, Hajduk nije na 2. nego na 4.mjestu, doduše s 2 utakmice zaostatka, ali je na četvrtom mjestu. dinamo je toliko ispred svih u HNL-u. pa i Hajduka, da svi ostali moraju biti zadovoljni s drugimim mjestom. Ja nisam zadovoljan jer je Jakobušić doveo Tramezzanija, Gustafsssona i dambrauskasa i svima je zahvalio, a onda znači da nije samo problem u trenerima, već i u kupljenim igračima. Ne razumijem što će Hajduku Nikola i Lovre Kalinić?

Avatar quo_vadis
quo_vadis
16:48 12.09.2022.

ovaj barem ne okrivljuje mamića,HNS,policiju....za sada..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije