Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZABORAVLJA KORIJENE

Javio se i Stipe Miočić, pozvao je sve da pomognu Hrvatskoj

FILE PHOTO: Mixed Martial Arts - UFC Fight Night - Stipe Miocic v Fabricio Werdum
RODOLFO BUHRER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.12.2020.
u 13:01

- Možda ste čuli da je Hrvatsku pogodio još jedan razorni potres u kojem je život izgubila i djevojčica i koji je izazvao razaranja. Cijenit ću ako želite pomoći Hrvatskoj na bilo koji način - napisao je Miočić

Legenda UFC-a Stipe Miočić na svom je instagramu pozvao navijače i prijatelje da pomognu Hrvatskoj nakon serije razornih potresa koji su pogodili Petrinju i okolicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Epicentar potresa

- Možda ste čuli da je Hrvatsku pogodio još jedan razorni potres u kojem je život izgubila i djevojčica i koji je izazvao razaranja. Cijenitu ću ako želite pomoći Hrvatskoj na bilo koji način - napisao je Miočić na svom instagram profilu postavivši link Hrvatskog crvenog križa.

Oglasio se i rukometaš Barcelone Luka Cindrić koji je sinoć igrao finale Lige prvaka u kojem je izgubio od Domagoja Duvnjaka i Kiela.

Cindrić je besplatno ponudio kuću u Ogulinu obitelji koja je u potresu ostala bez doma. Smještaj nudi i vezni igrač Osijeka Petar Bočkaj koji nudi smještaj pogođenim obiteljima u kući u Tenji.

Branič "Vatrenih" Dejan Lovren još je jučer na raspolaganje stavio svoj hotel na Pagu, dok je Mateo Kovačić ponudio pomoć preko svoje fondacije.

Put Banovine spontano su pohitali i hrvački reprezentativci predvođeni trenerom reprezentacije Antonom Đokom.

S kombijem punim potrepština u Petrinju su stigli košarkaši Cibone Damir Markota i Filip Bundović pokazavši veliko srce i solidarnost.

Hrvatski gimnastički savez (HGS) sinoć je održao hitnu sjednicu Izvršnog odbora na kojoj je odlučeno kako će Savez istog trenutka pokrenuti humanitarnu akciju za pomoć svojim članicama teško pogođenim razornim potresima - Gimnastičkom klubu Petrinja i Športskom gimnastičkom klubu Sokol Sisak.

Hrvatski sportaši, znanstvenici, niz osoba iz javnog života okupljeni u humanitarnu udrugu Cro Unum, u svega nekoliko sati prikupili su 150.000 kuna i u srijedu planiraju uputiti tri kamiona punih osnovnih potrepština za stradalnike pogođenog područja.

Poruke podrške domovini je poslao i kapetan hrvatske vrste Luka Modrić, javili su se i Eduardo da Silva, Darijo Srna, Domagoj Vida, Dominik Livaković, izbornik Zlatko Dalić, Ivan Klasnić, Dinamo, Lokomotiva, Hajduk, Cibalia, Osijek, Hrvatski košarkaški savez, Hrvatski rukometni savez....

Poruke podrške stižu i iz susjedstva. Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović oglasio se na društvenim mrežama. Javio se i slovenski košarkaš Luka Dončić, BiH Jusuf Nurkić...

Ključne riječi

Komentara 6

ER
EroK
17:12 30.12.2020.

Stipe je bio i ostao ljudina, pravi Champion, Legenda!

Avatar Idler
Idler
14:20 30.12.2020.

Hrvatsko srce !!!

Avatar KALIMERO
KALIMERO
17:39 30.12.2020.

Dečki hvala vam na tome što ste uvijek uz nas u domovini kada je najteže. Legende!💕

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije