Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAO MU TRANSFER

Javio se Alen Halilović: Želim ovo reći nakon svih laži koje sam pročitao

Rijeka je u gostima na Šubićevcu pobjedila Šibenik 1:0
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
03.02.2023.
u 09:17

"Nakon svih laži koje sam pročitao moram jasno reći kako nije istina da nisam prošao liječnički pregled. Prošao sam ga! Prava istina je da nisam želio potpisati ugovor jer klub nije na papir stavio ono što smo ranije usmeno dogovorili."

Alen Halilović, jedan od najvećih hrvatskih talenata koji nisu ostvarili veliku karijeru, došao je u Solun kako bi finalizirao svoj transfer u grčkog prvoligaša Aris, ali to se na kraju neće dogoditi. 

Grčki mediji jučer su javili da za to postoje dva dobra razloga, žuto-crveni odlučili su kako ipak neće angažirati bivšeg igrača Dinama, Barcelone, Milana i još nekolicine drugih klubova. Halilović je, prema izvorima, došao sasvim nespreman i zapušten te nije prošao liječnički. Uz to je tražio više novca nego što je dogovoreno.

No, nogometaš se sada oglasio na Instagramu i iznio svoju stranu priče.

"Nakon svih laži koje sam pročitao, moram jasno reći kako nije istina da nisam prošao liječnički pregled. Prošao sam ga! Prava istina je da nisam želio potpisati ugovor jer klub nije na papir stavio ono što smo ranije usmeno dogovorili. Došao sam u Solun s uvjerenjem da će sve što je bilo obećano biti u ugovoru. Nažalost, ljudi koji su sjeli za stol sa mnom promijenili su priču. Predsjednik kluba nije uopće došao iako me on osobno pozvao u klub, a zbog povjerenja u njega raskinuo sam ugovor s bivšim klubom. To je bila samo indikacija da njihove namjere nisu bile iskrene. Vrijeme će sve pokazati", napisao je Halilović u storyju na Instagramu.


 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar southman
southman
09:43 03.02.2023.

Alene ja bih ti mogao biti po godinama sigurno otac a moguće i djed. Idemo ja i ti u mjesečnu plaću na 5 km tko je brži. U stvari idemo na 1500 m jer ti ne možeš pretrčati 5 km.

ZO
zoranos
10:10 03.02.2023.

Aris je upravo napravio posao desetljeća - nije potrošio pare na Alena Halilovića! Točka!

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
13:05 03.02.2023.

Nije Mamić njega sj... već otac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije