Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVAJTE U IGRAMA

Janica: Svi znamo da smo mi Hrvati skloni cijeniti samo prva mjesta

Janica Kostelić (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
12.02.2014.
u 13:53

– Budimo realni, nikome od nas u životu nije svaki dan uspješan, zato ne očekujte uvijek od svih ostalih samo ono najbolje. Naravno, mi ćemo se potruditi da rezultata bude, ali ako ih i ne bude, uživajte u olimpijskim igrama – napisala je Janica na blogu.

Janica Kostelić ispisala je povijest Zimskih olimpijskih igara osvajanjem četiri zlatne medalje te dvije srebrne, a danas je velika podrška bratu Ivici Kosteliću, koji velike nade polaže u superkombinaciju u petak.

Legendarna hrvatska skijašica iskoristila je priliku i putem svog bloga poslala poruku Hrvatskoj koju vam prenosimo u cijelosti:

"Različitim ljudima posebne su različite stvari. Svatko voli nešto, svatko uživa u nečem drugom, svatko ima svoju najdražu stvar, mjesto, doživljaj… Sve ovo, kod mene se može stopiti u dvije riječi - olimpijske igre. I to bez konkurencije.

Vjerujem da nisam jedina. Vjerujem da je tako većini sportaša, ako baš ne svima. Jer, to je posebna energija, posebno iskustvo… I da, poseban cilj. Cilj koji sve pretvara u potpuno savršenstvo. Međutim, ako ga i ne ostvariš, i dalje si sretan, jer dio si čarolije olimpijskih igara, i to je jednostavno – to ;)

Pozdravljam vas iz Rusije i želim vam da uživate. Nama je zasad super i sve ide prema planu. Neki su 'ugrabili' već i prve medalje, i moje čestitke njima. Bilo je već i iznenađenja, i sjajnih utrka, i suza, ali i mnoštvo veselja. Ma, kažem vam, samo uživajte. Bez obzira na rezultate, jer znamo svi da smo mi Hrvati skloni cijeniti samo prva mjesta. Budimo realni, nikome od nas u životu nije svaki dan uspješan, zato ne očekujte uvijek od svih ostalih samo ono najbolje. Naravno, mi ćemo se potruditi da rezultata bude, ali ako ih i ne bude, uživajte u olimpijskim igrama. Dovoljno su savršene same po sebi :) Janica"

>> Kostelić i Zrnčić Dim fantastični na treningu spusta za superkombinaciju

Komentara 9

PA
pagora23
14:56 12.02.2014.

Ostavite obitelj Kostelić na miru dežurni dušebrižnici jer sve što imaju sami su napravili.

TO
tonchica*
14:58 12.02.2014.

Baš si super ispala na ovoj fotki Janice, sve ljepša i ljepša! Dobra duša Hrvatske i hrvatskog sporta. Sve najbolje tebi i bratu ti! Nadajmo se da će naše zakačiti i koja medalja! :)

Avatar Euro2012
Euro2012
15:29 12.02.2014.

Janica tvrdi da su Hrvati skloni cijeniti samo prva mjesta i radi toga je 2414 svetska bodova Tina Maze iz prošle sezone i današnja zlatna medalja na balkanu primljena kao dokaz da je ona najbolja skijašica u povijesti skijanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije