Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIEDINGER NAJBOLJI

Kostelić i Zrnčić Dim fantastični na treningu spusta za superkombinaciju

Ivica Kostelić
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.02.2014.
u 09:43

Kostelić je s vremenom 1:17.59 osvojio 11. mjesto, dok je Zrnčić Dim bio sporiji šest stotinki od Ivice te je završio kao 13.

Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim u utorak su propustili trening spusta za superkombinaciju, ali zato su u srijedu naši najbolji skijaši bili odlični.

Kostelić je s vremenom 1:17.59 osvojio 11. mjesto, dok je Zrnčić Dim bio sporiji šest stotinki od Ivice te je završio kao 13.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Na treningu su danas sudjelovala 44 skijaša, a najbrži je bio Austrijanac Otmar Striedinger s vremenom 1:17.06. Talijan Peter Fill sa deset stotinki zaostatka za njim bio je drugi, a Norvežanin Kjetil Jansrud sa 14 stotinki zaostatka treći.

Superkombinacija skijaša na rasporedu je u petak.

>> Kostelić i Zrnčić Dim propustili trening spusta; uvjeti na stazi bili vrlo loši

Komentara 2

Avatar Euro2012
Euro2012
13:11 12.02.2014.

Kostelić i Zrnčić Dim fantastični na treningu spusta za superkombinaciju i možda postoji mogučnost bar za jedno medalju na OI 2014 da se domoljubni doma ohrabre i osnaže poljuljani dišpet.

ZE
zelenakrava
15:14 12.02.2014.

Opet netko širi pretjerani optimizam.budimo realni-bilo kakva medalja je Jack pot.recimo jedno peto mjesto mislim da bibilo solidan uspjeh.Bumo videli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije