Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj

Janica bez rođendanskog slavlja, ponosna majka Marica

\'04.01.2011., Sljeme, Zagreb, Hrvatska -  Prva slalom voznja zenske utrke Snow Queen Trophy za FIS Svjetski kup.  Marica Kostelic, Elin Margaret Arnarsdottir.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
06.01.2012.
u 21:22

Ivica se na postolje uspeo i na 30. rođendan sestre Janice. Kada je ušao u cilj, Janica se rasplakala, preplavile su je emocije, a za dar dobila je njegov buket cvijeća.

Rođendanskog slavlja nije bilo, već jutro nakon utrke otputovali su u Adelboden gdje danas voze veleslalom.

- Sretna sam i zadovoljna, jer Ivica svaki put kad završi utrku na Sljemenu, završi na postolju! To je psihološki za njega sasvim drugačija utrka od drugih. Žao mi je, jer već odlazi dalje, ali takav je život - kazala nam je Ivičina majka Marica Kostelić.

- Najveće čestitke uputio bih onim ljudima koji su na stazi proveli protekla dva tjedna. Oni su daleko od svjetla reflektora, njih se ne vidi - kazao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Komentara 1

VE
Vexans
21:52 06.01.2012.

Bandić sebi pravi spomenike s tim utrkama.Nešto je pobrkal..Kostelići ne žive na Sljemenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije