Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolan poraz

Jana Fett propustila meč-loptu za finale Tokija

Jana Fett
Reuters/PIXSELL
16.09.2017.
u 15:58

Prokockala je veliku priliku da već sada osigura renking koji će joj jamčiti nastup na glavnom turniru Australian Opena.

Jana Fett bila je na korak, zapravo koračić, od svog prvog WTA finala, ali ga nije uspjela napraviti.

U polufinalu turnira u Tokiju poražena je od domaće tenisačice Miyu Kato, 171. na WTA listi, sa  6:4, 6:7 (1), 4:6. A vodila je u drugom setu sa 4:1, propustila meč-loptu pri vodstvu od 6:5 (40:30), u trećem povela 3:0...

Prokockala je veliku priliku da već sada osigura renking koji će joj jamčiti nastup na glavnom turniru Australian Opena, ali ući će u Top 100, pa je i to veliki pomak za igračicu koja je u sezonu ušla s 325. mjesta.

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
10:12 17.09.2017.

Eto razočarala je bolesnu naciju koja ju je već proglasila pobjednicom turnira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije