Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA luksemburg

Jana Fett na korak do ulasna na glavni turnir

Jana Fett
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.10.2017.
u 17:54

Uspije li Fett još jednom nadigrati Vickery u glavnom ždrijebu će se pridružiti Petri Martić, koja za suparnicu u 1. kolu ima Njemicu Andreu Petković.

Hrvatska tenisačica Jana Fett (WTA - 100.) stigla je na korak od plasmana u glavni ždrijeb WTA turnira u Luksemburgu, nakon što je u nedjeljnom, 2. kolu kvalifikacija svladala Mađaricu Fanny Stolar (WTA - 236.) sa 6-1, 6-4.

Fett je u prvom kvalifikacijskom kolu nadigrala Nizozemku Lesley Kerkhove (WTA - 150.) sa 6-7 (5), 6-3, 6-1, a za mjesto u glavnom turniru borit će se protiv Amerikanke Sachie Vickery (WTA - 112.), koju je prije tjedan dana s uvjerljivih 6-1, 6-1 svladala u kvalifikacijama WTA turnira u Linzu.

Uspije li Fett još jednom nadigrati Vickery u glavnom ždrijebu će se pridružiti Petri Martić, koja za suparnicu u 1. kolu ima Njemicu Andreu Petković. 

Komentara 1

Avatar Sokol
Sokol
20:39 15.10.2017.

ocekujem da do kraja godine ostane u top 100. a slijedece godine u top 30

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije