Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENING UTAKMICA

Jamal pregovarao s Malešom, Anas asistirao Ahmadu

Hajduk trening (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/9
15.06.2011.
u 21:35

Krasimir Balakov u prigodnoj utakmici provjerio 41 nogometaša.

Bila je to prava igračka promenada u Poljudu. Krasimir Balakov organizirao je utakmicu između dvije momčadi, prvu je on vodio, a drugu trener juniora Joško Španjić. Kako to i treba biti Balakovljeva momčad pobijedila je s 4:0, golove su postigli Pešić, Ahmad Sharbini, K. Ljubičić i Tokić. Bugarski trener pogledao je sve ono što Hajduk ima pod ugovor, neki igrači su došli na provjeru. Ukupno je 41 nogometaš istrčao na poljudskoj reviji, ali vrlo upitno je s kakvim je zaključcima Balakov otišao kući. Nije mogao puno toga vidjeti u utakmici u kojoj je samo 27-godišnji Mate Eterović, golgeter četvrtoligaša Postira, odigrao svih devedeset minuta.

Vrijedi notirati da je poluvrijeme na desnom beku odigrao James iz Zagreba. U Hajduku će reći da je na provjeri, iz njegovog tabora odašilju signale da je sve dogovorio i da Nadzorni odbor ima donijeti konačnu odluku hoće li bijeli uzeti ili ne.

Svoj prvi nastup u Hajdukovom dresu upisali su Australci Ljubo Miličević i Steven Luštica. Na Miličeviću se vidi da vrvi od iskustva, preuzeo je komandiranje obranom. Raspoloženi za igru bili su Anas i Ahmad Shrabini, gol starijeg brata bio je na asistenciju mlađeg. Nekako u isto vrijeme dok su njih dvojica igrali tata Jamal je u Zagrebu pregovarao s predsjednikom bijelih Hrvojem Malešom o smanjenju njihovih ugovora. Neslužbene vijesti kažu da su razgovori išli u pozitivnom smjeru za Hajduk što znači da je Jamal popustio pred Malešovom bujicom obećanja. Rječit je Hajdukov predsjednik, kad ga slušate dok objašnjava koliko igrači mogu zaraditi bude li rezultata, onda vas stvarno može obrlatiti. Istina je i da Hajduk pokušava prodati barem Anasa Sharbinija, nije da se ništa ne radi na tom planu i one koji su u blizini Poljuda ne bi iznenadilo da Anas ne otputuje na priprememe u Kuperes, već da se otisne prema inozemstvu.

Pohvale su zaslužile mlade snage, Ivan Pešić na desnom krilu bio je upečatljiv, rastrčan, Balakov ga je vidio u pravom svjetlu. Baš kao i čvrstog stopera, lijevonogog Tomislava Glumca, koji je bio na posudbi u Zadru, a dopao se i mladi vratar Dante Stipica. Pogodak je zabio i prvi strijelac druge lige Hrvoje Tokić...

Komentara 6

NE
nepotrebni
00:24 16.06.2011.

Odmah da te razočaram.. Nit Hajduk, nit Dinamo neće ništa uspjet zadržat par sezona. Nismo mi Engleska premijer liga, gdje banke dijele pare šakom i kapom.

SA
Sandi
00:26 16.06.2011.

Maleš i Nižetić lutaju, posebno Maleš koji nema blage veze o dovođenju igrača, a Nižetić nema blage veze što se nudi na tržištu.. Utakmica na kojoj nastupe 40-ak igrača je jedan izgubljeni trening, i ništa više.. Ima jedan igrač u Šibeniku kojega nitko ne spominje.. moderan vezni igrač, igra u oba pravca, zabija iako bi realizaciju trebalo doraditi, asistira.. Stipe Baćelić-Grgić.. Samo, imam dojam da bi Maleš i Nižetić prije kupili pingvina ako ga dovedu Tonči Martić ili Božo Slišković nego modernog, kvalitetnog igrača..

VK
vječni krojf
22:08 15.06.2011.

To je sve bla bla blaa.Jamal je tada dok je Sinove odveo u Hajduk mislio da ce napuniti dzepove, a kad sada mora na koljena,mora se pokoriti Malesu.Interesantno je to da neki vjeruju da ce ipak dosta zaraditi,ali je pitanje tko ce to zaraditi? Na terenu su samo 11 igraca plus 3 izmjene,a ostali hmm.Pravi igraci ako ista vrijede traze ugovorenu placu koja im pripada i tu placu moraju dobivati.Zamislite jednog igraca koji se povredi,a nekada potraje dok se ponovo vrati u formu,neki i nikad vise znate li sta to znaci za njega?Dobiva kikiriki i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije